Yerel >> Kastamonu İlk Haber


KARAYOLLARI KIŞ SEZONUNA HAZIR


Link [2022-12-07 09:43:00]



Kastamonu 15. Karayolları Müdürlüğü’nün 154. şubesi olan Cide Karayolları ekipleri kışa hazır.

            Karayolları Cide 154. Şube Şefliği tarafından kış sezonu açılışı için tören düzenlendi.

            154. Cide Şube’nin kışla kar mücadele töreni, Şube Şefi Emre Bekiryazıcı ev sahipliğinde gerçekleşti. Törene Kastamonu 15. Karayolları Müdürü Yüksel Oğuzhan, Karayolları Kastamonu Sendika Başkanı Mehmet Çelik, Cide Kaymakamı Tuncay Karataş, Ak Parti Cide İlçe Başkanı Mustafa Aygen ve 154. Cide Şubesi’nde görevli çalışanlar katıldı.

            Kışa hazırlık töreninde konuşan Kastamonu 15. Karayolları Bölge Müdürü Yüksel Oğuzhan şu sözleri kaydetti: “Bugün kışa hazırlık için ekip ve ekipmanlarımızı hazırladık. Bölge Müdürlüğümüz olarak kış mevsiminde vatandaşımızın sağlıklı ve güvenli bir ortamda huzurlu bir yolculuk yapmaları için kurumumuz 7 gün 24 saat hizmet anlayışıyla kar mücadelesini yerine getirmektedir. Önümüzde ki karlı sezonda tüm ekiplerimize yapacakları mücadele için şimdiden teşekkür ediyor ve kolaylıklar diliyorum.”

            Cide Kaymakamı Tuncay Karataş ise törende şu sözlere yer verdi: “İlçemiz olarak bir anlamda şanlıyız çünkü ilçemize kış daha geç geliyor, ilçe şefliğimiz olarak şimdiden gerekli hazırlıkları yaptık. Ben bölge müdürümüz dahil tüm karayolları çalışanlarımıza teşekkür ediyor ve kolaylıklar diliyorum. İnanıyorum ki kazasız belasız bir kış geçireceğimizi temenni ediyorum.”

            Kışa hazırlık töreni için 154. Cide Şubesi tarafından kurban kesilirken, Cide Fatih Camisi İmam Hatibi Orhan Gürçay tarafından Kur’an-ı Kerim okundu



Çok Okunanlar

2024-09-20 10:26:19