Yerel >> Kastamonu İlk Haber


İYİ Partili Kılıç, Çatalzeytin’de en genç siyasi parti ilçe başkanı oldu


Link [2022-11-08 18:37:06]



Kafe İşleticisi, MYO Yaşlı Bakım 1. Sınıf Öğrencisi Faruk Kılıç (33), Çatalzeytin’de İYİ Parti İlçe Başkanı seçildi. Faruk Kılıç ve 10 MYO öğrencisi, 3 ay önce İYİ Parti’ye üye olmuştu.

İyi Parti Çatalzeytin 3. Olağan Genel Kurulu parti binasında yapıldı. İki listenin yarıştığı seçimde Faruk Kılıç 4 oyla farkla İlçe Başkanlığı’na seçildi. Kılıç, Çatalzeytin’de en genç siyasi parti ilçe başkanı oldu.

İlçe başkan adayları Faruk Kılıç ve Bilal Şahin, partililere hitaben konuşma yaptı. Kongrede İl Başkanı Ahmet Katar'ın konuşmasından sonra seçimlere geçildi. Katar yaptığı konuşmada: “Kuruluşundan beri bu partinin içindeyim. TÜİK rakamlarına göre Çatalzeytin’in ve ülkemizin ne durumda olduğu ortada. İyi yönetilmediğimiz çok açık görünüyor. Çatalzeytin’in nüfusu son 20 yılda yüzde 20 azalmış. İYİ Parti olarak üretime çok önem veriyoruz. Dünya da gıda krizi var. Anadolu’da dört kişiden biri köyü terk etti. Parti programımızda var, kırsalı canlandıracağız. Kongreler partimizin düğünüdür. Eğitimimiz, İYİ Parti politikasıyla düzelecek. Göçmen sorununu çözemezsek kendi memleketimizde azınlığa düşeceğiz” dedi.

Katar’ın konuşmasından sonra iki listenin yarıştığı seçimlere geçildi.

Bilal Şahin listesine 24, Faruk Kılıç listesine 28 oy çıktı. 61 üyenin kayıtlı olduğu partide seçim sonucunu Çatalzeytin MYO öğrencileri belirledi. Faruk Kılıç, İlçe Başkanlığına seçildi. Yönetim Kurulu asil üyeliklerine; Çelik Mehmet İnce, Hüseyin Görenek, Şahin Çetin, Muhammed Şeker, Anıl Gültekin, Sinan Acar, Sebahattin Topçuoğlu, Zekiye Topçuoğlu, Rasim Topçuoğlu, Mustafa Cücenoğlu, Özge Acar, Sinem Arslan, İbrahim Can Korkmaz ve Abdurrahman Emre Pehlivan seçildi.



Çok Okunanlar

2024-09-21 12:45:40