Yerel >> Kastamonu İlk Haber


Çınar istifasını duyurdu, aday adaylığını resmen açıkladı


Link [2022-12-07 09:43:00]



Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Emin Çınar, İl Başkan Yardımcısı Hasan Eyüpoğlu ve parti yönetiminin katılımıyla düzenlediği basın toplantısında Haziran 2023’te gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu ve il başkanlığı görevinden ayrılacağını açıkladı.

MHP Kastamonu teşkilatından İl Başkan Yardımcısı Hasan Eyüpoğlu ve İnebolu İlçe Başkanı Engin Uzuner’inde başvuruda bulunduğunun altını çizen Çınar, MHP Genel Merkezi tarafından il ve ilçe başkanları belirlenene kadar görevlerini sürdüreceklerini ifade etti.

“HER DAİM DAVAMIZIN EMRİNDEYİZ”

Bugüne kadar görev alan partililere teşekkür eden MHP İl Başkanı Emin Çınar şunları söyledi:

“Bugüne kadar görev yapan bütün arkadaşlarıma, il başkanı olarak teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Genel merkezimizin olurlarıyla en geç bu ayın sonuna kadar görevimizi, yeni gelecek arkadaşlarımıza devredeceğiz. Biz her daim davamızın emrindeyiz. Önümüzdeki dönemde de Milliyetçi Hareket Partisi’nin ilimizde birinci parti olması için arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı azim ve gayretle sürdüreceğiz. Kastamonu için, bizler için ve partimiz için hayırlı Cenab-ı Allah nasip etsin. Bizimkisi hizmete talip olmak. Neresinde olursak olalım her daim Milliyetçi Hareket Partisi’nin hizmetindeyiz.”

EYÜPOĞLU: “ÖMRÜMÜZÜN SONUNA KADAR DAVAMIZIN PEŞİNDEYİZ”

MHP İl Başkan Yardımcısı Hasan Eyüpoğlu ise şunları dile getirdi:

“Uzun yıllar siyasetin içerisinde oldum. Son olarak il başkan yardımcısı olarak görev yaptım. Biz davanın içerisinde olsak da, olmasak da davamızın ve liderimizin emrinden hiç çıkmadık. Görev verilir vermez fark etmez, ömrümüzün sonuna kadar davamızın peşindeyiz. Birlikte görev yaptığımız bütün arkadaşlarım haklarını helal etsin. Ben hep birlikten yana oldum. Bundan sonrada birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah Kastamonu için, milletimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olur.”



Çok Okunanlar

2024-09-20 10:47:20