Yerel >> Kariyer Medya


TSMB'nin Zonguldak Şubesi Kuruldu. Başkan Tolga Eray seçildi.


Link [2022-03-12 15:53:43]



Müzisyen Tolga Eray’ın başkanlığında TSMB İcracı Sanatçılar ve Müzisyenler Meslek Birliği Zonguldak Şubesi kuruldu.

Tolga Eray’ın geçici Yönetim Kurulu  başkanlığında kurulan TSMB İcracı Sanatçılar ve Müzisyenler Meslek Birliği Zonguldak Şubesinin yönetim kurulunun belirlenmesinin ardından faaliyetler hakkında görüş birliği yapılırken yönetim kurulu üyeleri Yaman Restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldiler.

Yemeğe TSMB Genel Başkanı Mustafa Demir,TSMB Mali İşler Daire Başkanı Berat Çetin,Bartın Şube Başkanı Ersin Güneş ve Zonguldak Merkez ilçede çalışan TSMB üyesi Müzisyen ve İcracı Sanatçılar katıldı.

 

Bakan Eray ‘Madenci Heykeli’ takdim etti

Zonguldak Şube Başkanı Tolga Eray, yemeğe katılan Genel Başkan ve diğer misafirlerine düzenledikleri yemeğe katılmalarından dolayı teşekkür etti ve Zonguldak hatırası olarak Genel Başkan başta olmak üzere yemeğe katılımda bulunan misafirlere madenci heykeli takdim etti.

 

BAKANLIK İLE İŞTİŞARE İÇİNDEYİZ

Yemekte söz alan Genel Başkan Mustafa Demir, ‘Türkiye de artık müzisyenlik bir meslek oldu, Kültür ve Turizm Bakanlığımız artık Meslek birliğimizin kurulmasına onay vererek Müzisyenlerin ve İcracı Sanatçıların arkasında destek olduğunu açıkça belirtmişlerdir.

Bizler sahada çalışan arkadaşlarımızın sorunlarına son derece vakıfız. Sizlerden biri olduğumuz için neler yapılmasının gerektiğinin bilincinde olarak çalışıyoruz.

Gerek MYK belgesi alanında, gerek sosyal güvence anlamında, gerekse özlük haklarınızın kazanılması ve yıpranma hakkımız dahil olmak üzere bir çok konu hakkında Bakanlığımızla istişare içerisindeyiz.’

 

MÜZİSYENLERİN GELECEĞİ DAHA İYİ OLACAK

‘Umuyoruz ki, kısa zaman içinde müzisyenlerin lehinde olumlu gelişmeler olacak ve müzisyenlerimizin geleceği, günümüzde olduğundan çok daha iyi bir duruma gelecek. Zonguldak’a bir sonraki gelişimiz de büyük sürprizlerimiz olacak.

 

35 MÜZİSYENE LİSANSLI KİMLİKLERİ VE SERTİFİKALARI VERİLDİ

Kayıtlı ve lisanslı olan tüm İcracı Sanatçı ve Müzisyen arkadaşlarımızla beraber çok daha büyük bir aile olmak adına hızla ilerliyoruz.

Şu anda 17.500 üye başvurumuz bulunuyor. Üye seçiminde oldukça dikkatli davranıyoruz. Bugün burada sizlerle birlikte olmanın mutluluğunun yaşıyor olmamızın yanı sıra müzisyenlerimiz arasında lisanslı kimliklerini ve sertifikalarını almaya hak kazanan arkadaşlarımıza lisanslı kimliklerini ve sertifikalarını takdim etmek üzere aranızda bulunmaktayım’ dedi.

 

Konuşmaların ardından 35 TSMB üyesi olan müzisyenlere lisanslı kimlikleri ve belgeleri takdim edilirken yemeğin ardından müzisyenler hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

 

 

 



Çok Okunanlar

2024-09-19 04:56:01