Yerel >> Kariyer Medya


Mükerrem Ayçiçek, ''Zeki Tosun mu ödesin' diyecek ?


Link [2022-01-22 19:26:59]



Ak Parti Zonguldak Teşkilatlarında bir ilke imza atarak, boy boy fotoğraflarını basıldığı bir dergi bastıran ve yerel yayınlara bağlı dergilere sayfa sayfa röportaj veren Mükerrem Ayçiçek’in bu masrafları nasıl karşıladığı merak konusu oldu.

Tavırları parti tabanında samimi bulunmadığı ve rahatsızlık yarattığı iddiaları kulislerden dışarı sızarken geçtiğimiz günlerde Ayçiçek’in başkanlık yaptığı Merkez İlçe Yönetiminden 3 yönetici istifa etmişti.

‘hiçbir koltuğa aday değilim’ sözlerini her fırsatta dile getiren Ayçiçek’in dergi bastırması, yerel dergilere tanıtım amaçlı röportajlar vermesi ‘aday değilim’ sözünün inandırıcılığını yitirirken, Kariyer Medya Genel Yayın Yönetmeni Umut Şekerci, Ayçiçek’in en son Analiz dergisine verdiği röportajla ilgili bir yazı kaleme aldı.

 

İşte O yazı

AYÇİÇEK, ‘ZEKİ TOSUN MU ÖDESİN’ DİYECEK?

Muhammed ve Esra Asmaz çiftinin sahibi oldukları yarım asrı aşkın süre ile yayın yapan Şafak Gazetesi; kaliteli bir baskıya ve içeriğe sahip ‘Analiz’ dergisinin 6’ıncı sayısını okurları ile buluşturdu.

Baskı kalitesi ve  kağıt kalitesinin yanı sıra zengin içeriği ile başarılı bir dergi olmuş.

 

Siyaset ve iş dünyasından birçok ismin, merak edilen sorulara yanıt verdikleri röportajları ‘Analiz’ dergisinde bulabilirsiniz.

Tanıtım amaçlı yapılan bu röportajlar arasında benim en çok dikkatimi çeken ise AKP Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek’in röportajı oldu.

Muhammed ve Esra’nın muhasebe işlerine karışmak haddim değil, karışmam da…

Ama insan merak etmeden duramıyor…

 

Mükerrem Ayçiçek, ‘tanıtım’ amaçlı yapılan bu röportajlar karşılığında ödemesi gereken ücreti Gazipaşa’da faaliyet gösteren kendilerine ait ‘gelinlikçi’ dükkânından elde edilen gelirle mi ödeyecek?

Teşkilat yöneticilerinden birine mi ödettirecek?

Genel Merkez tarafından Merkez İlçe Teşkilatına gönderilen paydan mı ödeyecek?

Yıkımı gündemde olan Merkez Çarşısında ‘tekstil’ işi ile uğraşan esnafa mı ödettirecek?

Yoksa ‘İl Başkanı Zeki Tosun mu ödesin’ diyecek?

 

Ben yanıtı biliyorum.

Peki, ya sizce Mükerrem Ayçiçek ‘tanıtım’ amaçlı verdiği bu röportajların ücretini kendimi ödüyor yoksa başkasına mı ödettiriyor? 

 

UMUT ŞEKERCİ

 

Umut Şekerci'nin diğer yazılarını okumak için TIKLAYINIZ



Çok Okunanlar

2024-09-19 05:05:07