Yerel >> Kariyer Medya


'DUR' diyecek yok mu?... Küflü sucuk, bayat tavuk, çakma yoğurttan sonra şimdi de BOZUK YUFKA!


Link [2022-03-31 21:54:27]



Akbal Marketler Zinciri hakkında ortaya atılan iddiaların ve şikâyetlerin ardı arkası kesilmezken vatandaş yetkililerden AKBAL Marketler Zincirine ait marketlerin sıklıkla denetlenmesini istedi.

 

ŞİKAYETLERİN ARDI ARKASI KESİLMİYOR!

Aylar öncesinde reyonlarında ‘küflü sucuk’ bulundurması, tüketiciyi yanıltıcı nitelikte yoğurt bulundurması ve Kozlu Akbal Marketten alınan tavuklar nedeniyle bir düğünde 40 kişinin zehirlenmesine neden olduğu iddiaları ile gündeme gelen AKBAL Marketler Zinciri hakkında şikâyetler ardı ardına gelmeye devam ediyor.

 

TEHDİT VE HAKARETTE BULUNULMUŞTU!

Küflü Sucuk olayını deşifre eden Kariyer Medya imtiyaz sahibi Akbal çalışanları tarafından tehdit ve hakarete maruz kalmış, açmış olduğu dava sonucu Akbal çalışanının suçlu olduğuna kanaat getirilip tazminata mahkum edilmişti.

 

YOĞURTLAR TOPLATILMIŞTI!

Diğer yandan tüketiciyi yanıltıcı nitelikte yoğurt satan Akbal Marketten o dönemlerde İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetlemeler sonucunda yoğurtların satışı yasaklanmış ve toplatılmıştı.

 

VATANDAŞ İSYAN ETTİ!

Zonguldak’ın ilçelerinde de birçok marketi bulunan AKBAL’ın Çaycuma ilçesinde faaliyet gösteren marketinden alışveriş yapan bir vatandaş sosyal medya üzerinden isyan ederek, ücretini ödeyerek aldığı yufkanın tarihinin geçmiş olduğu ve koktuğu iddiasında bulundu.

 

ŞİMDİDE BOZUK YUFKA!

Çaycuma İlçesi’nde bulunan AKBAL Marketten alış veriş yapan vatandaş sosyal medya üzerinden  yaptığı paylaşımda; ‘’Zonguldak ili Çaycuma İlçesi İstasyon Mahallesi’nde ki Akbal Marketten ‘’GÜNLÜK’’ yufka aldım. Sözde günlük ama etiketinde 3 Mart yazıyordu ve 6 Martta aldık. Eve geldik, açtık baktık ki yufka yapış yapış olmuş, acı acı kokuyordu. Çöpe attık. Verdiğimiz 20 TL boşa gitti. Bu yufkayı günlük taze yufka diye satan market çalışanlarını ve sahibini kınıyorum’ dedi.

 



Çok Okunanlar

2024-09-16 22:39:29