Yerel >> Kariyer Medya


Başkan Tosun; ''Allah'a havale ediyorum'


Link [2022-02-26 11:33:56]



Zonguldak’ta yayın yapan belli başlı yayın organları tarafından günlerce aleyhte haberlere maruz kalan AKP Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Olağan İlçe Başkanları Toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlarken; ‘ halkımız neyin ne olduğunu görüyor’ dedi.

 

Kendisi üzerinden Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi olan Hasan Tosun’u da hedef alan haberleri yapanları ‘Allah’a havale ettiğini’ vurgulayan Tosun’ açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

KANDEMİR’İN TALİMATLARI İLÇE BAŞKANLARINA İLETİLDİ

 “16 Şubatta İl Başkanları toplantısına katıldık. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Erkan Kandemir Başkanlığında toplantı yaptık. Bugünde İlçe başkanlarımızla toplantı yaptık. Cumhurbaşkanımızın kararlarını Erkan beyin talimatlarını İlçe başkanlarımıza ilettik. Teşkilat başkanlarımıza neler yapmamız gerektiğini konuştuk. Genel merkezden aldığımız bilgileri görüştük. Her ay yaptığımız bir toplantı. Her ay İl başkanları toplantısının ardından İlçe başkanlarımızla görüşüyoruz. 2023 giderken ilçelerimizin teşkilatlarımızın nasıl bir çalışma yapılacağı konusunda görüş alışverişi yaptık.”

 “Önümüzde Ramazan var. 2 Nisan’da Ramazan başlayacak. Ramazan’la ilgili programlar yaptık. Ramazan’da nasıl bir çalışma yapacağız konusunda fikir ürettik. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlçelerimiz de devam eden yatırımlarımız var. İlçelerde devam eden projeler aksayan kısımları varsa bunları görüştük. İlçe başkanlarımızla bu toplantı iyi bir toplantı oldu”

 

YALAN HABER YAPANLARI ALLAH’A HAVALE EDİYORUM

 “Biz il teşkilatı olarak görevimizin başındayız. Teşkilatımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve İlçe teşkilatımız olarak. Biz işimizi yapıyoruz. Biliyorsunuz basında yalan ve nefretle yazılan yazılar var. Biz bunlar tasvip etmiyoruz. Zonguldak teşkilatımız da yaşananları görüyor. Halkınız neyin ne olduğunu biliyor. Biz onlara kafayı Takmıyoruz. Biz işimizi yapıyoruz. 2023’de teşkilatlarımız nasıl diri olur nasıl başarılı olur biz onun peşindeyiz. Kısacası biz işimize bakıyoruz. Kim yalan haber yapıyorsa onları Allah’a havale ediyorum.”



Çok Okunanlar

2024-09-19 05:07:28