Yerel >> Kariyer Medya


AKP Vekilleri 'KOLTUK' hesabı yaparken MÜJDEYİ CHP'li Yavuzyılmaz duyurdu!


Link [2022-02-26 11:33:56]



Zonguldak’ın kanayan yaralarından biri olan ‘ tıbbi onkolog eksikliği’ nedeniyle iktidar gücünü elinde bulunduran AKP Milletvekilleri sağıra yatıp, muhalefeti eleştirmekle ve kendi içlerinde ‘koltuk kavgası’ ile meşgul olurken müjdeyi duyuran CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz oldu.

 

Yavuzyılmaz haftalardır Zonguldak’ta ‘tıbbi onkolog’ eksikliği nedeniyle vatandaşların mağdur olduğunu, başka şehirlere gitmek zorunda kaldıkları yönde birçok defa açıklamalar ve girişimlerde bulunmuş, AKP Milletvekilleri ve bazı ‘yandaş’ basın kuruluşları tarafından şov yapmakla itham edilmişti.

 

Yavuzyılmaz, Zonguldak’ta ‘tıbbi onkolog’ kadrosu açıldığını facebook sayfasında ‘müjdeler olsun’ başlığı altında paylaştı.

 

Yavzuyılmaz paylaşımında; ‘Zonguldak’a müjdeler olsun!

Hep birlikte çok mücadele verdik. Bugün itibariyle Atatürk Devlet Hastanesi’ne yeni bir ‘’tıbbi onkolog’’ daha atanabilmesi için kadro açıldı.

3 Mart’ta yapılacak 103. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurasıyla bu kadroya tıbbi onkolog ataması yapılmış olacak. Hangi doktorun atanacağı ise önümüzdeki hafta kurayla belirleniyor.

Çok geç de olsa, zor da olsa ikinci tıbbi onkologumuzu getiriyoruz! Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Diğer eksik branşlar için de mücadelemizi sürdürüyoruz!’ dedi.

 

 



Çok Okunanlar

2024-09-19 04:00:39