Yerel >> İscehisar Haber


Yeniden Refah’a Bomba Yönetim


Link [2022-02-17 00:33:19]



Yeniden Refah’a Bomba Yönetim

Milli görüş lideri Necmettin Erbakan’ın “İkinci 40 yıl” mottosuyla devamı niteliğinde olan Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Yönetiminde gerçekleşen kan değişiminin hızla göreve başlaması dikkat çekti.

Yeni kurulan Yeniden Refah Partisi’nin Türkiye genelinde il yönetimlerinin yapılanmaları hızla oluşturulurken, Afyonkarahisar’da da yönetim yeniden şekillendirildi. Partinin İl Başkanlığında İbrahim Derviş Suna’dan boşalan başkanlık koltuğuna İscehisarlı İş İnsanı Gufran Çetinel getirilmişti. Yeni yönetimin Afyonkarahisar il binasında gerçekleştirilen ilk toplantısındaki detaylara ODAK ulaştı. Partinin yönetim şemasının yeniden ele alındığı toplantıda bir görev değişimi de merkez ilçe başkanlığında yapılırken daha önce partinin il gençlik kolları başkanlığı görevini yürüten Fehmi Güray Çakır Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanı olarak atandı.

Çiçeği burnunda Başkan Çakır, atamanın ardından yaptığı açıklamada

“Aslında bizim bütün mücadelemiz ve meselemiz şerefli bir ömür üzerinedir. Genel merkezimizin ve il yönetimimizin bu noktada bizlerden beklediği çalışmayı milli görüş çerçevesinde yerine getirmeye çalışacağımızın bilinmesini isterim. Genel merkezimize ve il yönetimimize teşekkür ederim“ dedi.

İSTİKAMET ÜZERE…

Yeniden Refah Partisinde görev değişiminin hemen ardından il yönetimi ve partililerin ilk istikameti Ankara oldu. Pazar günü Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın katılımıyla gerçekleştirilen “İstikamet Üzere Gençlik Toplantıları” başlıklı istişare toplantısında 60 partiliyle dahil olurken, dönüş yolunda Gençlik Teşkilatını İl Başkanı Gufran Çetinel’in bizzat karşılaması da dikkatlerden kaçmadı. Bir sonraki toplantının ise İzmir’de yapılacağı kaydedildi.



Çok Okunanlar

2024-09-21 02:53:15