Yerel >> İscehisar Haber


ÖZSARI ; “Kahrolsun darbeci zihniyet. Yaşasın Demokrasi”dedi


Link [2022-07-17 11:31:19]



ÖZSARI ; “Kahrolsun darbeci zihniyet. Yaşasın Demokrasi”dedi

 

Büyük Avrasya Madencilik Ceo ve Avrupa Ticaret ve İşbirligi Konseyi Afyonkarahisar Başkanı Yüksel Özsarı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile mesaj yayımladı.

Özsarı Mesajında;

"Kıymetli hemşehrilerim,  Milletimizin gözü, sesi ve kulağı olan kıymetli basın mensupları  Ve çok kıymetli dostlarım, 

15 Temmuz 2016 tarihinde, siyonist ve emperyalizmin maşaları tarafından gerçekleştirilen hain kalkışma girişimi ile ilgili acizene görüşlerimi ifade etmek istiyorum:

Unutmamak gerekir ki ;Darbeler küresel bir projedir. İster askeri ister sivil Darbe olsun, Demokrasinin özüne, ruhuna aykırıdır. Bizim nazaramızda ise; milliyetçilik demokrasinin ikiz kardeşidir..

FETÖ on yıllar boyunca devlete sızarak yerleşmiş, stratejik ve kritik mevkilere takiye ile yığınak yapmıştır.Devlet ve toplum hayatının hücrelerine kadar nüfuz eden bu hain örgüt Türkiye’nin yıkımı için yıllar boyunca hazırlık içinde olmuştur.

Türk Milletinin iradesi, birilerinin darbe hevesinden büyüktür.

Bu millet, Devletine, Bayrağına ve topraklarına sahip çıkma şuuruyla Çanakkale’de, Sakarya'da, Dumlupınar'da, Sarıkamış'ta ve 15 Temmuz gecesinde de  olduğu gibi milli mücadele ruhu ile daima ayakta...   Zaman bendedir, Mekan bana emanet, Kim var diye soranlar Ben burdayım ilelebet! Canla canı ola Can verdik yolunda Kırdım zincirimi, Hoşgeldin Ey hürriyet!

Sözlerime burada noktalarken "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzün" geleceğimiz açısından yeni bir dirilişe vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.

Kahrolsun darbeci zihniyet. Yaşasın Demokrasi.. "dedi



Çok Okunanlar

2024-09-08 03:01:43