Yerel >> İscehisar Haber


İscehisar Mermerciler Derneği Başkanlığına Adaylığını Açıkladı.


Link [2022-05-21 22:15:43]



İscehisar Mermerciler Derneği Başkanlığına Adaylığını Açıkladı.

İscehisar Mermerciler Derneğinin yaklaşan olağan genel kurulu için ,Mermer sektörünün duayenlerinden İş adamı Ulvi Yaman, Başkan adaylığını açıkladı.

Ulvi Yaman Sektörün ve İscehisar'daki Mermercilerin sorunlarını yakinen bildiğini,Sektöre ve İscehisar Mermerciliğinin hak ettiği yere gelmesi için Dünya piyasaları ile Türkiye de İscehisar Mermerciliğinin en önde yer alarak gerçek değerini kazandırmak ve Ekibi ile en iyi hizmeti sektöre kazandırmayı düstur bilip Hizmete talibiz."dedi

Ulvi Yaman, yaptığı açıklamada, "Doğal taş sektörüne,Mermerciliğe İscehisar ve Türkiye genelinde hizmet etmekteydim.  yapmış olduğumuz istişareler sonucunda  adaylığımı resmen açıklıyor ve sizlerle Değerli Mermerci dostlarımız ve Mermer sektörümle paylaşıyorum.  İnşallah İscehisar Mermerciler Derneğini ve Mermer sektörünü en iyi yere getirerek en iyi hizmeti Mermercilerimize kazandıracağız. Sizlerin desteği ve Teveccühü ,Allahın Takdiri ile Bu sektöre ve Mermercilerimize güç katmaya ekibimiz ile talibiz. Sektörümüze ve ülkemize,llçemiz İscehisar'a Hayırlı olsun " dedi.



Çok Okunanlar

2024-09-16 21:52:18