Yerel >> İscehisar Haber


İscehisar Demokrat Parti İlçe Başkanı Yıldırım MERCAN Bu Yolda Beraber Yürümenin, Şahsım ve Teşkilatım adına onuru yaşıyorum.


Link [2022-03-07 14:12:48]



İscehisar Demokrat Parti İlçe Başkanı Yıldırım MERCAN

Bu  Yolda Beraber Yürümenin, Şahsım ve Teşkilatım adına onuru yaşıyorum.

 

Demokrat Parti’nin 14. Olağan Büyük Kongresi ,Ankara Atatürk Kapalı Spor salonunda gerçekleştirildi, kongrede, 801 delege oy kullandı, 798 geçerli oyun tamamı ile Genel Başkan Gültekin Uysal yeniden genel başkan seçildi.

İscehisar Demokrat Parti İlçe başkanlığıda Kongre sabahı teşkilat mensupları ile kongre yoluna çıkarak İscehisar ın bağrından kopan Genel başkan Gültekin Uysal ‘a destek verdi.

Demokrat Parti İlçe Başkanı Yıldırım Mercan Bu  Yolda Genel başkanımız Gültekin Uysal ile Beraber Yürümenin, Şahsım ve Teşkilatım adına onuru yaşıyorum diyerek,

“Demokrat Partimizin 14.olağan büyük kongresini gerçekleştirdik.Demokrasi tarihimizin mihenk taşı  ve merkez sağın temsilcisi olan partimizin kongresini büyük bir demokrasi şölenine çeviren salonlara sığmayan ülkemizin her köşesinden katılan ,başta  bizleri yalnız bırakmayan Afyonkarahisar ve İscehisarlı hemşehrilerimize ve bütün vatandaşlarımıza teşekkür ederim.

Genel kurul sonucunda tekrar Partimizin Genel Başkanlığına seçilen hemşehrimiz Sayın Gültekin Uysal beyefendiyi tebrik ediyor bu yolda onunla beraber yürümenin şahsım ve teşkilatım adına onuru yaşıyorum.”dedi

 



Çok Okunanlar

2024-09-19 04:13:36