Yerel >> İscehisar Haber


İscehisar Belediye Başkan yardımcılığı görevinde bulunan Nurullah MARDİN veda etti.


Link [2022-01-22 18:09:24]



İscehisar Belediye Başkan yardımcılığı görevinde bulunan Nurullah MARDİN veda etti.

Mardin ; VEDA MESAJI nda

 

1959 – Eber Köyü – Çay - Afyonkarahisar doğumlu.

Eber Köyü İlkokulu, Yakasenek Ortaokulu, Afyon Lisesi, Yerel Yönetimler Meslek Yüksek Okulu, İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi mezunu.

Askerliğini Jandarma olarak yaptı.

Okul yıllarının yaz tatillerinde; kahve ve lokantalarda garsonluk, inşaatlarda amelelik, Lastik Ayakkabı Fabrikasında, Elektrik Malzemeleri Üretim Atölyesinde, Tuğla Fabrikalarında işçi olarak çalıştı.

Afyonkarahisar Valililigi İl Özel İdaresinde Köycülük ve Belediyecilik Bürosunda memuriyet hayatına başladı.

Afyonkarahisar Valiliğinde Mahalli İdareler İl Müdürlüğünde, Mahalli İdareler Şefliği ve Müdür Vekilliği yaptı.

Antalya İli Kaş İlçesi Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü ve Kaymakam Vekilliği yaptı.

Afyonkarahisar İli Hocalar İlçesinde İlçe Özel İdare Müdürlüğü yaptı

Afyonkarahisar İli Bayat İlçesinde İlçe Özel İdare Müdürlüğü, Mahalli İdareler Birliği Müdür V. Kaymakamlık Yazı İşleri Müdür V. İlçe Nüfus Müdür V. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür V. Görevleri yaptı.

Son olarak İscehisar belediye Başkan yardımcılığı görevinde bulundu.

Görevi süresince, Kamu Kurumu görevlileri, Belediye Başkanları, Belediye Personelleri, Köy Muhtarları haklarında teftişler, Belediye personelleri hakkında soruşturmalar yaptı.

İçişleri Bakanlığının, Valiliğin, Kaymakamlıkların açtığı birçok hizmet içi eğitim kurs seminer ve panellere katıldı. Halk Eğitim Müdürlüğünce ve özel kuruluşlarca açılan kurslara katıldı.

İmam Hatip Lisesi 2 nci sınıfta Bolvadin İlçesinde Höyük Gazetesinde yazmaya başladığı basın hayatına, Mahalli İdarelere Rehber Gazetesinde, Türkiye Muhtarlar Dergisinde, Ulusal Hergün Gazetesinde, Ortadoğu Gazetesinde, Yeniçağ Gazetesinde, Yerel Kocatepe Gazetesinde, Zafer Gazetesinde, Gazete 3 de, Türkeli Gazetesinde, Azerbaycan da yayımlanan Avangard Gazetesinde, Kerkük de yayımlanan Türkeli Gazetesinde, İnternet yayını yapan Afyon Haber, Güncel Haber, Ayvalı Haber gibi birçok basılı ve sanal gazetelerde muhabirlik ve köşe yazarlığı yaptı.

Gönül Tapınağı isimli Roman Denemesi kitap ve Duran Su isimli Şiir kitabı hazırlığı devam ediyor.

Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya ve Gaziantep de ki birçok belediyelerin kuruluşlarında evrak ve dosya hazırlanmasında görev almıştır.

İscehisar İlçemiz dahil olmak üzere yine Afyonkarahisar ilindeki bir çok ilçelerin kuruluş aşamasında görev almıştır.

Belediyelerin personel alımlarında ki yazılı ve sözlü sınavlarda Afyonkarahisar Valiliği adına gözlemcilik görevi yapmıştır.

Köy Muhtarlıklarına, Belediye Personellerine Valilikçe düzenlenen seminerlerde mesleki konularda konuşmacı olarak katılmıştır.

İthalat İhracat Yapan Bir Şirkette Genel Müdürlük, Özel Motorlu Taşıtlar Sürücü Kurslarında, Özel Güvenlik Kurslarında Müdürlük, Özel Direksiyon Usta Öğreticiliği Öğretmenliği yapmıştır.

Türk Hava Kurumu Derneği Afyonkarahisar Şubesinde, Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesi Derneği, Yeni Afyon Spor Derneği, Oğuz Boyu Yörük Türkmenler Derneği, İnternet Gazeteciler Derneğinde, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Afyonkarahisar Şubesinde yönetim, denetim, üyelik olarak sivil toplum kuruluşlarında görev yaptı. Afyonkarahisar Sarraflar ve Kuyumcular Derneğinde Genel Sekreterlik yaptı. Afyonkarahisar ve ilçelerindeki Adliyelerde yeminli bilirkişilik yaptı. Afyonkarahisar Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğünde Mesleki Okul Birliği Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. Oğuz Boyu Yörükler Türkmenler Derneği Onursal Başkanlığını uhdesinde taşımaktadır. Bu dernek tarafından Yörük Türkmen Afyonkarahisar İl Beyi unvanı verilmiştir.

Ağustos 2019 tarihinde atanmış olduğu İscehisar Belediye Başkan Yardımcılığı görevini 31.12.2021 tarihi itibariyle emekli olarak bırakmıştır.

Evli ve bir çocuğu vardır.

Yeniliklere açık bir hayat tarzına sahiptir.

İnsan Sevgisi Odaklı,

Evrensel İnsan Haklarına Saygılı

Yaşanabilir Huzurlu Güvenli Bir İscehisar İçin 30 ay hizmet vermiştir.

Siz İscehisar’lılar ile olmak ve çalışmak onur kaynağım olmuştur.

Görev yaptığım süre zarfında hiçbir kamu personelini, vatandaşı, ötekileştirmedim, her insana aynı seviyede bulundum. Hiçbir insana; siyasi, cinsi, dini, mezhebi, makam, mevki, maddi durumu gibi ayrımcılık yapmadım, her insana eşit davrandım. 30 ay gibi kısa bir sürede çok yakın dostluklar edindim. Bundan sonra da Afyonkarahisar’da bir İscehisar Sevdalısı olduğunu biliniz. Gönül kapım ve telefonum 7 / 24 saat tüm İscehisar’lı dostlarıma açıktır.

Bana bu hizmet imkanını hazırlayan değerli meslektaşım mesai arkadaşım Belediye Başkanı sayın Ahmet ŞAHİN beye teşekkür eder, görevinde başarılar dilerim. 30 ay boyunca bana her türlü desteği esirgemeyen tüm belediye personellimize, mahalle ve köy muhtarlarına, kamu personellerine ve İlçe Kaymakamımıza sayın Uğur KAPAR beye ayrıca teşekkür ederim.

İlçemizin göz bebeği olan basınımızın mümtaz temsilcisi sayın Hakan ŞİMŞEK beye de teşekkür ederim.

Her zaman İscehisar halkının hizmetine hazırım.

İscehisar halkına hakkımı helal ederim, bilmeyerek ve istemeyerek görev gereği kırdığım, üzdüğüm insanlar olmuş ise özür diler helallik isterim.

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Tüm İscehisar da yaşayan vatandaşlara en derin sevgi, saygı ve selamlarımı sunarım." dedi

(Emekli ) Belediye Başkan Yardımcısı

Araştırmacı Gazeteci Yazar

Yerel Yönetimler Uzmanı

Emekli Müdür

 



Çok Okunanlar

2024-09-19 19:33:50