Yerel >> İscehisar Haber


Gülsefa Azgın , İscehisar Belediye Başkan yardımcılığı Görevinden istifa etti.


Link [2022-11-29 19:53:04]



Gülsefa Azgın , İscehisar Belediye Başkan yardımcılığı Görevinden istifa etti.

İscehisar Belediyesinin İlk Kadın Meclis üyesi ve İlk Kadın Siyasi Belediye Başkan yardımcısı Olan Gülsefa Azgın , İscehisar belediye Başkanı Ahmet Şahin e istifasını verdi.

 2019 seçimleri ile Demokrat Partiden meclis üyesi olan ve Siyasi işler Başkan yardımcısı olarak görevlendirilen Gülsefa Azgın,Başkanlık Makamında Başkan Şahin’i ziyaret ederek istifasını verdi.

 

Başkan Ahmet Şahin 2019 yılı Belediye seçimlerinde birlikte gayret göstererek çıkmış oldukları bu hizmet yolunda başkan yardımcısı Gülsefa Azgın’ın Belediyenin kurluşundan bu güne  İlk Meclis Üyesi ve Başkan yardımcısı olduğunu belirterek

“Siyasi İşler Başkan Yardımcımız Gülsefa hanımefendi ile çıkmış olduğumuz yolda güzel hizmetler yaptık. Her alan da canla başla gayret gösteren bir oldu. Kadınlarımız memleketimizin her alanında etkili olup kadın eli değen heryerde gözle görülür değişiklikler oluyor.kendisi bazı nedenlerden dolayı istifasını sundu.Yaptığı ilkler ve Hizmetler için teşekkür ederim.”dedi

Başkan Yardımcısı Gülsefa Azgın’da İscehisar’ hizmet etmenin her zaman gururunu yaşadığını söyleyerek,

“Bizler hizmet yoluna çıktık çıkalı her zaman insanlara ve İscehisarlı Kadınlarımıza faydalı olma gayreti içinde olduk.Bur dan ayrılıyorum.Meclis üyelğimiz devam edecek,her alanda faydalı olmaya Kadınlarımız ve İscehisarımız için çalışmaya gayret edeceğiz.”dedi.



Çok Okunanlar

2024-09-08 02:46:46