Yerel >> İscehisar Haber


Ferdi ÇALIN; İscehisar Esnaf ve Sanatkarlar ile Şöforler ve Otomobilciler Esnaf ve sanatkarlar ve Otomobilciler oda Başkanlığına Resmen adayım.


Link [2022-01-22 18:09:24]



Ferdi ÇALIN; İscehisar Esnaf  ve Sanatkarlar ile Şöforler  ve Otomobilciler  Esnaf ve sanatkarlar ve Otomobilciler oda Başkanlığına Resmen adayım. 

 

İscehisar Esnaf odası ve Otomobilciler odası için yaklaşan seçimlerde aday olduğunu açıklayan Ferdi Çalın vatandaşların Ke dişine yoğun ilgi ve destek verdiklerini söyleyerek, çalışmalarinin aralıksız devam ettigini söyledi. Çalın iscehisarhaber e yaptığı açıklamada Değerli Basınımız ve sevgili esnaflarımız,hemserılerımız hepınızı sevgi ve saygı ile selamlıyorum. mevlanın dediği gibi

"İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür" diyerek,

Yeni bir seçim dönemine daha girdik, bu seçimde bizde ekibimizi kurarak İscehisar da bir değişim için yola çıktık. Biz elimizden geleni yapac agiz. Ilcemizde yaşayan herkese hizmet boynumuzun borcu, ayrım yapmadan, İyi günde kötü günde herkesle bir ve beraber olmak, esnafımızı kalkındırmak yanında olmak ilk hedefimiz Merkezdeki ve koyve kasabamizdaki esnaflarımızı oyuna talibim. Destek veren yada vermeyen herkese canı gönülden teşekkür ederim. Tercihiniz Ferdi Çalın olsun. "dedi.

 



Çok Okunanlar

2024-09-19 19:44:32