Yerel >> İscehisar Haber


Çocuklar Camiye geldiler, Namazı Kılıp Ödülü Aldılar.


Link [2022-02-05 22:56:42]



Çocuklar Camiye geldiler, Namazı Kılıp Ödülü Aldılar.

İlçemizde Okulların yarı yıl tatiline girmesi ile birlikte İscehisar Müftülüğü ve İscehisar Diyanet Gençlik tarafından 24 Ocak ile 05 Şubat 2022 tarihleri arasında düzenlenen “Haydi Çocuklar Camiye” sloganı ile başlayan Namaz kampanyası ödül töreni İscehisar Ulu Camide yapılan ödül dağıtım programı ile sona erdi.

Belirtilen zaman zarfında  Beş vakit namazlarını camide kılan çocuklara puanlama sistemi uygulandı.

Beş vakit namazların camide cemaatle kılan çocuklara  camii görevlilerince sure okuma,dua,dini bilgiler öğrenme,spor ve sosyal aktivitelerinde yapıldığı camii ve dini namazı sevdirmek,cemaat ve birlikteliğin öneminin anlatıldığı belirtildi.

Ulu camiide yatsı namazı sonrası Çocuklara seslenen İlçe Müftüsü Hüseyin Buroğlu ; “Yarı yıl tatili ile camiye devam eden çocuklarımızın bu sıcak atmosfer ile herzaman cami ve cemaat ile kaynaşmaları ve kopmadan devam etmeleri en büyük arzumuzdur.Emeği geçen Hocalarımıza ve Anne ve babalarımıza çok teşekkür ediyor. Bütün çocuklarımızı tebrik ederek İki cihanda Mutluluklar temenni ediyorum."dedi

240 çocuğun ödüllendirildiği programda, 1.lere 300 tl, 2.lere 200 tl ,3. Lere  150 tl ile diğer katılan öğrencilere 50tl ödül verilmesi sonrası katılanlara çiğ köfte ikramı yapılması ile program sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 



Çok Okunanlar

2024-09-19 03:58:08