Yerel >> İscehisar Haber


BAŞKAN AHMET ŞAHİN 13. KIYIR ŞENLİKLERİNE KATILDI.


Link [2022-05-21 22:15:43]



BAŞKAN AHMET ŞAHİN 13. KIYIR ŞENLİKLERİNE KATILDI. İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin,İhsaniye ilçesi Kıyır köyü Muhtarı NaciÇengel in davetlisi olarak bu yıl13.cüsü düzenlenen şenliklerine katıldı.

Muhtar naci cengel tarafından karşılanan Ahmet Şahin burada kendisine şenliklerin simgesi olan poşu ile alana girdi. İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin Kıyır şenlikleri ile ilgili bir açıklama yaparak; "Çok değerli Yörük Türkmen kardeşlerim Ramazan Bayramınız mübarek olsun,  her gününüz böyle neşe dolu, coşkulu olsun. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi bozmasın, sağlıcakla kalın hepinize iyi eğlenceler diliyorum .Bu etkinliğin yapılmasında emeği geçen Muhtarımız Naci çengel ede teşekkür ederim"dedi

Kıyır Muhtarı Naci Çengelde Katılımından dolayı Ahmet Şahin ve beraberindeklere teşekkür ederek; "Kıyır Şenliklerimizin bu yıl 13.sünü düzenledik,hava şartları nedeni ile zor olsada yaklaşık 3000 kişilik bir misafirimize hizmet vermeye çalıştık. Kıyır köyümüz Kirazlı mevkisinde şenliklerimizi düzenledik,Cirit ve yemek ile sanatçılarımız ile eğlencelere ortak olduk.İnsanımız ile birlik ve beraberlik mesajı vermeye çalıştık. Katılan herkese teşekkür ederim."dedi.

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin'e Büyük Avrasya Madencilik Yönetim kurulu başkanı ve Avrupa Ticaret ve İşbirligi Konseyi Afyonkarahisar Başkanı Yüksel Özsarı İle Çavuşoğlu yönetim kurulu üyesi Yasin Dikmen eşlik etti.

izlemek için tıklayınız

https://youtube.com/shorts/qBS8w0BCabE?feature=share

 



Çok Okunanlar

2024-09-16 22:05:41