Yerel >> İscehisar Haber


Ahmet Şahin Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Gufran Çetinel’e Hayırlı olsun Ziyaretinde bulundu


Link [2022-03-05 18:38:17]



Ahmet Şahin Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Gufran Çetinel’e Hayırlı olsun Ziyaretinde bulundu.

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevine atanan Gufran Çetinel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

28 Şubat ve Erbakan’ı Anma haftası nedeniyle ahirete intikal eden Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın yaşadığı dayatmalar ve Afyonkarahisar ile İscehisar ın soyo ve ekonomik konularının ele alınması  sonrasında Belediye Başkanı Şahin, İscehisar’ı temsil eden Üzerinde İscehisar ın değerlerinin olduğu kabartma  plaketi İl Başkanı Çetinel’e takdim etti.

 

İl Başkanı Gufran Çetinel  ziyaret sonrasında duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Erbakan Hocamızın vefatının üzerinden 11 yıl geçmesine rağmen birleştiriciliği ve ileri görüşlü misyonu halen ilk gün gibi canlılığını korumaktadır. Değerli başkanımız Ahmet Şahin’e ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor,çalışmalarında başarılar diliyorum ” dedi.

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Gufran Çetinel in Ahmet Şahin’e Milli Kaynaklar Paketlerimiz adlı kitabı hediye etmesi ile ziyaret sona erdi.

 

Ziyarette Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanı Fehmi Güray Çakır ve diğer partililerde hazır bulundu.



Çok Okunanlar

2024-09-19 04:10:53