Son Dakika >> Haber >> Independent Türkçe


“Ses ver Kılıçdaroğlu” diyen Soylu’ya CHP’lilerden “Ses yok görüntü var” yanıtı


Link [2022-04-19 22:13:58]



İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hrant Dink cinayetine ilişkin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "mahkeme kararlarını yok sayan ve Fetullahçı Terör Örgütü'nü (FETÖ) bu davadan aklamaya yönelik açıklamalarda bulunduğunu" ifade ederek “Ses ver Kılıçdaroğlu” paylaşımı yaptı.

Soylu, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 17 Nisan 2022'de Hrant Dink Vakfı ziyareti sırasında Hrant Dink cinayeti ile ilgili mahkeme kararlarını yok sayan ve FETÖ'yü bu davadan aklamaya yönelik açıklamalarda bulunmuştur" dedi.

SES VER KILIÇDAROĞLU - Açıkça soruyoruz, Hrant Dink Cinayetinden FETÖ’yü kurtarma görevini Kılıçdaroğlu’na kim vermiştir? pic.twitter.com/wBgNSl7DLY

— Süleyman Soylu (@suleymansoylu) April 19, 2022

CHP’lilerden yanıt

CHP’li Tuncay Özkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Parti’lilerin Fethullah Gülen ile olan fotoğraflarını içeren bir video paylaştı.

Ses yok, görüntü var... https://t.co/qS7yVF5vlX pic.twitter.com/PgSKxwZFO1

— Tuncay ÖZKAN (@ATuncayOzkan) April 19, 2022

Aynı paylaşımı CHP’li Özgür Özel ile diğer CHP’li vekiller de yaptı.

Paylaşımda Eski Dostlar şarkısının ezgileri yer aldı.

 

Independent Türkçe

ses verkılıcdaroglueski dostlarFETÖCHP’liler paylaştıkları videoya “Eski Dostlar” şarkısının ezgilerini koyduSalı, Nisan 19, 2022 - 21:15Main image: 

<p>Fotoğraf: AA</p>

SiyasetType: newsSEO Title: “Ses ver Kılıçdaroğlu” diyen Soylu’ya CHP’lilerden “Ses yok görüntü var” yanıtıcopyright Independentturkish: 

Çok Okunanlar

2024-09-21 08:38:58