Son Dakika >> Haber >> Independent Türkçe


MSB: Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bir asker şehit oldu, 3 asker yaralandı


Link [2022-06-11 23:01:16]



Milli Savunma Bakanlığı, MPençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce yerleştirilen EYP'nin patlaması sonucu Piyade Sözleşmeli Er Fuat Özer'in şehit olduğunu bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, teröristler tarafından önceden yerleştirilen EYP'nin patlaması sonucu Piyade Sözleşmeli Er Fuat Özer şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz.

 

Independent Türkçe

MSBPençe-Kilit OperasyonuYapılan açıklamada, "Operasyon bölgesinde, teröristler tarafından önceden yerleştirilen EYP'nin patlaması sonucu Piyade Sözleşmeli Er Fuat Özer şehit olmuş, üç silah arkadaşımız da yaralanmış ve hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır" denildiCumartesi, Haziran 11, 2022 - 21:15Main image: 

<p>Fotoğraf: AA</p>

HaberType: newsSEO Title: MSB: Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bir asker şehit oldu, 3 asker yaralandıcopyright Independentturkish: 

Çok Okunanlar

2024-09-18 08:17:07