Son Dakika >> Haber >> Independent Türkçe


Kremlin: Ukrayna barış görüşmelerinde tutarlı davranmıyor


Link [2022-04-18 14:13:34]



Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov, Ukrayna'nın barış görüşmelerinde sürekli olarak anlaşılan konulardaki yaklaşımını değiştirdiğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Peskov "Barış görüşmeleri çerçevesinde temaslar uzmanlar seviyesinde devam ediyor. Maalesef Ukrayna tarafı daha önce anlaşılan konularda tutarlı davranmıyor. Sürekli tutum değiştiriyor ve görüşmelerin gidişatı istenilen seviyede sürmüyor" dedi.

Rusya 24 Şubat'ta "özel askeri operasyon" adını verdiği bir adımla Ukrayna'ya yönelik işgal girişimi başlatmıştı.

 Taraflar daha önce aralarında İstanbul'un da bulunduğu yerlerde barış görüşmeleri yürütmek üzere birkaç kez bir araya gelmişlerdi.

 

Reuters

Rusya ukrayna savaşıRusyaDmitri Peskov"Maalesef Ukrayna tarafı daha önce anlaşılan konularda tutarlı davranmıyor. Sürekli tutum değiştiriyor ve görüşmelerin gidişatı istenilen seviyede sürmüyor" Pazartesi, Nisan 18, 2022 - 13:00Main image: 

<p>Kremlin Sözcüsü Dmitri&nbsp;Peskov / Fotoğraf: Reuters</p>

Dünyarelated nodes: CIA Başkanı Burns: Ukrayna'daki işgal Kremlin'in istediği gibi gitmiyor, Putin nükleer silah kullanabilirUkrayna: Rus güçleri Lviv'e 5 füze saldırısı düzenlediUkrayna topraklarından vazgeçmeyeceklerini vurgulayan Zelenski: Rusya'yla 10 yıl daha savaşabilirizType: newsSEO Title: Kremlin: Ukrayna barış görüşmelerinde tutarlı davranmıyorcopyright Independentturkish: 

Çok Okunanlar

2024-09-21 12:44:10