Son Dakika >> Haber >> Independent Türkçe


Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde öğrenciler 10. Yıl Marşı ile kep attı


Link [2022-06-11 16:55:38]



Erciyes Üniversitesi ve ODTÜ'deki bahar şenlikleri sırasında binlerce öğrencinin İzmir Marşı söylemesinin ardından Kocaeli Üniversitesi'nden de benzer görüntüler İlahiyat Fakültesi öğrencilerinden geldi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Üniversite öğrenimlerini tamamlayan İlahiyat Fakültesi öğrencileri, 10. Yıl Marşı eşliğinde mezuniyetlerini kutladı. 

Öğrenciler, keplerini salladığı esnada çalan 10. Yıl Marşı’na hep bir ağızdan eşlik etti.

O esnada salonda bulunan bir kişinin "Yaşasın papaz imamlar" diye bağırdığı görüntülere yansıdı.

 

Independent Türkçe

Kocaeli Üniversitesi İlahiyat FakültesiKOCAELİ ÜNİVERSİTESİ10. yıl marşıMezuniyet töreninde, öğrenciler keplerini atarken Onuncu Yıl Marşı'nı söylerken salondaki bir kişinin ise "Yaşasın papaz imamlar" diye bağırdığı duyuluyorCumartesi, Haziran 11, 2022 - 14:00Main image: 

<p>Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezuniyet töreninde öğrenciler çalan 10. Yıl Marşı'na eşlik ettiler 7 Ekran Görüntüsü: Facebook</p>

Haberjw id: zYO7e58Wrelated nodes: Kılıçdaroğlu "izlerken gözüm yaşardı" demişti: Erciyes Üniversitesi şenliğinde binlerce öğrenciden İzmir Marşıİlahiyat adı İslami ilimler fakültesi ile değiştirildi, sınıflar kızlı erkekli ayrıldı... Prof. Dr. Maraş: Uygulamanın arkasında tarikat ve cemaatler varKurtulmuş, İlahiyat Gençlik Buluşması'nda konuştu: Sizler Allah'ın izniyle İslam'ın üçüncü büyük medeniyet çıkışının öncüleri olacaksınızType: newsSEO Title: Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde öğrenciler 10. Yıl Marşı ile kep attıcopyright Independentturkish: 

Çok Okunanlar

2024-09-18 08:17:36