Son Dakika >> Haber >> Independent Türkçe


Kılıçdaroğlu: Eşimden az önce haber geldi, bugün elektriğimizi kesmişler


Link [2022-04-21 12:53:32]



Elektriğe 1 Ocak’ta yapılan yüzde 127’ye varan zamları protesto etmek için, zamlar geri çekilene kadar elektrik faturasını ödemeyeceğini açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun evinin elektriği kesildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sosyal medyadan yaptığı videolu paylaşımla bunu kamuoyuna duyuran Kılıçdaroğu, "Buna maruz kalan milyonlar için çıktım bu yola. Bu eylemim bir sivil itaatsizlik çağrısı değildir. Bir direniştir. Eylemim ülkenin karanlıkta kalan ailelerine, çocuklarına ses olmak içindir" dedi.

Eşimden az önce haber geldi, bugün elektriğimizi kesmişler. Buna maruz kalan milyonlar için çıktım bu yola. Bu eylemim bir sivil itaatsizlik çağrısı değildir. Bir direniştir. Eylemim ülkenin karanlıkta kalan ailelerine, çocuklarına ses olmak içindir. pic.twitter.com/Gw1FYzVm2S

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) April 21, 2022

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşları bu akşam saat 21.00'de ekran başında davet etti.

 

Independent Türkçe

KEMAL KILIÇDAROĞLUCHPELEKTRİK ZAMMI"Eylemim ülkenin karanlıkta kalan ailelerine, çocuklarına ses olmak içindir"Perşembe, Nisan 21, 2022 - 12:30Main image: 

<p>CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, evinin erlektriğinin kkesildiğini duyurdu / Fotoğraf: Twitter</p>

jw id: IzAB9Z2vrelated nodes: Kılıçdaroğlu: Beklentiye sokulan milletimiz, bir kez daha elektrik faturalarında yüz üstü bırakılmıştırAK Parti'den Kılıçdaroğlu'nun "elektrik faturasını ödemeyeceğine" ilişkin açıklamasına tepkiKılıçdaroğlu: Erdoğan, 31 Aralık’ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben bugünden itibaren gelecek hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğimType: newsSEO Title: Kılıçdaroğlu: Eşimden az önce haber geldi, bugün elektriğimizi kesmişlercopyright Independentturkish: 

Çok Okunanlar

2024-09-21 03:11:25