Son Dakika >> Haber >> Independent Türkçe


Erdoğan: Zaman zaman polislerimizin üzerine gelindiğini görüyoruz, sizler bunların hiçbirine aldırmayın


Link [2022-04-09 21:33:06]



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Baltalimanı Polisevi’nde, "Polis, Jandarma ve Sahil Güvenlik Personeli ile İftar Programı"na katıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, "Zaman zaman polislerimizin üzerine gelindiğini, haksız ithamlarla zan altında bırakıldıklarını görüyoruz. Sizler bunların hiçbirine aldırmayın. Sadece ve sadece vazifenize odaklanın. Cumhurbaşkanı olarak, görevini hukuk içinde yürüten, meşruiyet çizgisinden ayrılmayan her kamu görevlisi gibi, polislerimiz ile personellerinin önemli bir kısmını profesyonelleştirdiğimiz jandarmamızın ve sahil güvenlik personelimizin de sonuna kadar yanındayım" dedi.

"Artık terör örgütlerinin bize saldırmasını beklemiyor, sınır ötesinde tepelerine iniyoruz"

Türkiye'nin uzun süren terörle mücadele döneminde askeriyle, polisiyle, jandarmasıyla, güvenlik korucusuyla, kamu görevlisiyle, vatandaşıyla on binlerce şehit vermiş bir ülke olduğunu söyleyen Erdoğan, "Buna rağmen terörle mücadeleyi daima hukuk devleti sınırları içinde yürüttük. Artık terör örgütlerinin bize saldırmasını beklemiyor, sınır ötesinde tepelerine iniyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve istihbarat teşkilatımız başta olmak üzere bu mücadelede görev alan tüm birimlerimizin birlikte çalışmasıyla terörle mücadelede ülkemizi yeni bir döneme açmış bulunuyoruz" diye konuştu.

 

Independent Türkçe

Recep Tayyip Erdoğansuleyman soylupolisCumhurbaşkanı Erdoğan, "Artık terör örgütlerinin bize saldırmasını beklemiyor, sınır ötesinde tepelerine iniyoruz" dediCumartesi, Nisan 9, 2022 - 21:00Main image: 

<p>Fotoğraf: AA</p>

Siyasetrelated nodes: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bütün unsurlarıyla bizim olan muhteşem bir medeniyeti yeniden ayağa kaldırıyoruzTolga Şardan: Bu kez emekli polisler sokaktaAkşener polis mesaisinin değiştiği genelgeyi paylaştı: Ha şöyle, yola gelinType: newsSEO Title: Erdoğan: Zaman zaman polislerimizin üzerine gelindiğini görüyoruz, sizler bunların hiçbirine aldırmayıncopyright Independentturkish: 

Çok Okunanlar

2024-09-22 07:48:01