Son Dakika >> Haber >> Independent Türkçe


Disipline sevk edilen Baki Ersoy MHP'den istifa etti: Devlet Bahçeli Bey'e ve davama sadık kalacağım


Link [2022-04-16 15:33:19]



Katıldığı bir progrmda "Açıklanan rakamların üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar bu milletin belini büküyor. Bunlar gerçek" sözlerinin ardından partisi tarafından parti üyeliğinden "tedbirli ve kesin çıkarılma cezası" için disipline sevk edilen MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP'den istifa etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sosyal medya hesabından açıklama yapan MHP'li Ersoy, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye "bağlı ve sadık kalacağını" belirterek, "Disipline sevkimle ilgili kamuoyunda yapılan istismar edici tartışmaların davama ve partime zarar verme ihtimalini bertaraf amacıyla partimden bugün istifa ediyorum" dedi.

Liderim Sayın Devlet Bahçeli Bey’e ve davama bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bağlı ve sadık kalacağım.Disipline sevkimle ilgili kamuoyunda yapılan istismar edici tartışmaların davama ve partime zarar verme ihtimalini bertaraf amacıyla partimden bugün istifa ediyorum.

— BAKİ ERSOY (@bakiersoymhp) April 16, 2022

Baki Ersoy'un istifa açıklaması şöyle:

Liderim Sayın Devlet Bahçeli Bey'e ve davama bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bağlı ve sadık kalacağım. Disipline sevkimle ilgili kamuoyunda yapılan istismar edici tartışmaların davama ve partime zarar verme ihtimalini bertaraf amacıyla partimden bugün istifa ediyorum

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk, Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy'un parti üyeliğinden "tedbirli ve kesin çıkarılma cezası" için disiplin işlemlerinin başlatıldığını açıklamıştı.

BAKİ ERSOYMHPdevlet bahçeliİhraç istemiyle disipline sevk edilen Baki Ersoy, Devlet Bahçeli'ye "bağlı ve sadık kalacağını" belirterek MHP'den istifa ettiğini duyurduCumartesi, Nisan 16, 2022 - 15:00Main image: 

<p>MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, otomobil koleksiyonundaki klasik bir otomobili MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'a hediye etmşti / Fotoğraf: Twitter</p>

Siyasetrelated nodes: Cemal Enginyurt: Baki Ersoy benden ders alsaydı da konuşmasaydıDisiplin Kurulu'na sevk edilmişti... Ekonomiyi eleştiren MHP Milletvekili Ersoy için "kesin çıkarma cezası" istendi Ekonomiyi eleştiren MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy disiplin kuruluna sevk edildiType: newsSEO Title: Disipline sevk edilen Baki Ersoy MHP'den istifa etti: Devlet Bahçeli Bey'e ve davama sadık kalacağımcopyright Independentturkish: 

Çok Okunanlar

2024-09-21 17:22:51