Son Dakika >> Haber >> Independent Türkçe


Birleşik Krallık Rus oligarklarla bağlantılı jetin havalanmasına izin vermedi


Link [2022-04-02 20:55:48]



Birleşik Krallık Ulaştırma Bakanı Grant Shapps, Rus oligarklarla bağlantısı olan bir özel jetin kullanılmasının engellendiğini belirtti.

Shapps, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "(Rusya Devlet Başkanı Vladimir) Putin'in himayesinde milyonlar kazananların hayatlarını huzur içinde yaşamalarına seyirci kalmayacağız" ifadesini kullandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ulaştırma Bakanlığı, uçağın Londra Luton Havalimanı'ndan kalkışını önlemek için Havacılara Duyuru (NOTAM) yayımladığını bildirdi.

Uçağın, Rusya ile bağlantılı tüm uçaklara yönelik yaptırımlara dahil olup olmadığının belirlenmesi için araştırma yapıldığı ve bu sırada jetin havalimanında kalacağı ifade edildi.

Daha önce de bir helikopteri ve 2 özel jeti alıkoyan ülke, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırısı nedeniyle Rus oligarkları da hedef alan bir dizi yaptırım kararını hayata geçirmişti.

 

 

AA

rus oligarkjetBİRLEŞİK KRALLIKUlaştırma Bakanı Shapps, "Putin'in himayesinde milyonlar kazananların hayatlarını huzur içinde yaşamalarına seyirci kalmayacağız" ifadelerini kullandıCumartesi, Nisan 2, 2022 - 20:15Main image: 

<p>Fotoğraf: AP</p>

Dünyarelated nodes:  Rus oligark Abramoviç, Rusya - Ukrayna savaşında neden arabulucu rolünü oynuyor?Rus oligarkların el konan mega yatlarına ne olacak?Rus oligarklar kendi kurdukları Yahudi hayır kurumundan istifa etti Type: newsSEO Title: Birleşik Krallık Rus oligarklarla bağlantılı jetin havalanmasına izin vermedicopyright Independentturkish: 

Çok Okunanlar

2024-09-23 01:28:31