Yerel >> Halkın Sesi Gazetesi


Şampiyon Kozlu


Link [2022-04-10 17:13:54]



Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig ekiplerinden Kozlu Belediyespor, play-off'un son maçında Akınspor'u 6-1 yenerek şampiyon oldu ve BAL'a yükseldi.

90 Dakikanın bitiş düdüğü ile birlikte büyük coşku yaşayan Kozlu Belediyesporlu futbolcular ve teknik heyet şampiyonluk coşkusunu tribünleri dolduran taraftarı ile birlikte doyasıya yaşadı.

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig play-off takımlarından Kozlu Belediyespor, sezonun son maçında evinde konuk ettiği Akınspor'u 6-1 mağlup ederek 25 puanla averajla şampiyonluğunu ilan etti ve Bölgesel Amatör Lige çıkmayı başardı.

Teknik adam Turan Altıntaş nezaretinde şampiyon olmayı başaran Yeşil-Beyazlı ekipte futbolcular BAL'a çıkmanın sevincini tribünleri dolduran taraftarları ile birlikte kutladı. 

Kozlu Belediyespor'a şampiyonluğu getiren golleri 9'da Emrah Ergül, 20 ve 33'de Fatih Deniz, 38'de Onur Köksal, 40'da Yusuf ve 85'de Ferhat Tüekoğlu kaydederken, Akınspor'un tek sayısını ise 18'de Serdar'dan geldi.

Sezonun son maçında Akınspor'u farklı mağlup ederek şampiyon olan Kozlu Belediyespor, şampiyonluk kupasını ASKF  Başkanı Kemal Demir'in ellerinden aldı. 

Ayrıca alınan şampiyonluk sonrasında ise Kulüp Başkanı Deniz Yayalar, Süper Amayaör Ligde olduğu gibi gelecek sezonda Bölgesel Amatör Ligde  şampiyon olup, 3. Lige çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

Öte yandan Gelikspor,  ligin son maçında deplasmanda Yenimahallespor'u 3-0 yenmesine rağmen 25 puana ulaşsa da ikili averajla şampiyonluğu Kozlu Belediyespor'a kaptırdı.

Gelikspor, Play-off'u averajla ikinci sırada bitirmesi nedeniyle Devrek Belediyespor ile baraj maçında BAL’a çıkma mücadelesinde karşı karşıya gelecek.

Haber:Selçuk Koçaklı



Çok Okunanlar

2024-09-20 21:38:35