Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


TEK YOL KAZANMAK


Link [2022-03-16 01:32:36]



Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Siyabend Aydın  yaptığı  açıklamada,  saha  ve  seyircimizin önünde  oynayacağımız 1984 Muşspor  maçında  hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi

Siyaben Aydın, Sahada kazanmak için oynayacaklarını dile getiren Aydın, "İki taraf da kazanmak için oynayacak. Bu maçı mutlaka iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. İddiamızı devam ettirmemiz için bu maç çok önemli. Buradan alınacak her puan çok çok önemli" dedi.

İçeride İyi Oynayıp  Kazanmak İstiyoruz

Başkan Siyabend  Aydın , İyi bir maç beklediğini aktaran  Aydın, "İnşallah iyi olan kazanır ama kazanan taraf olmak istiyoruz. İçeride iyi oynayıp iyi sonuçlar almak istiyoruz. İnşallah bu maçta bunla başlayacağız. Galibiyet serimizi de bundan sonra oynayacağımız  maçlarla devam ettirmek istiyoruz" dedi.

"KAZANMAKTAN BAŞKA DÜŞÜNCEMİZ YOK"

Kulüp Başkanı Siyabend Aydın, Futbolcularla  yaptığı Toplantıda 1984 Muşspor maçına mutlak galibiyet için çıkacaklarını söyleyerek, “Hedefimiz şöyle tabii ki sahamızda tek düşüncemiz 3 puan. Ben bütün arkadaşlarıma inanıyorum. 1984 Muşspor  maçının ne kadar önemli olduğunu çok çok iyi biliyorlar. Hepsinin de bütün düşüncesi maçı kazanmak. Başka hiçbir düşüncemiz yok. Buradaki en büyük desteğimiz de tabi ki taraftarımız. Onların desteği ile inşallah kendi sahamızdaki bu maçı kazanmak için ne gerekiyorsa bütün gayreti göstereceğiz. Zaten son oynadığımız maçta bunu gösterdi. Oynadığımız oyunun biraz daha üstüne çıkarsak inşallah burada istediğimiz sonuca kavuşacağız” şeklinde konuştu.

Taşkın CİVELEK



Çok Okunanlar

2024-10-23 06:30:10