Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


Silvan Belediyespor’u yeneceğiz


Link [2022-03-26 01:22:35]



Teknik direktör  Orhan Kapucu Yönetiminde  Seyrantepe  tesislerinde  başladı. Antrenman yaklaşık 1 saat 35 dakika sürdü. Isınma ve top kapma çalışmalarıyla başlayan antrenmanın ana bölümünde taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirerek.  Futbolcular Silvan Maçın provasını    Çift kale maç yaparak sonlandırdı . Yeşil – Kırmızılı ekip yarın Sabah Karayoluyla Silvan’a  giderek Maç saatini bekleyecek.

Başkan ve yöneticiler: Kapucu ile Görüştüler

Başkan  Siyabend  Aydın ve yöneticilerde takımın Antrenmanına gelerek. Teknik direktör  Orhan Kapucu  ile  görüşerek Takım hakkında bilgi aldılar.

Deplasmanda fire vermek  istemiyoruz

Diyarbakırspor Kulüp  Başkanı   Siyabend Aydın, ‘’  Deplasmanda oynayacağımız Silvan Belediyespor karşısında  fire  vermek   istemiyoruz. hızlıca üst sıralara çıkmak istiyoruz. Bunu başaracak güce ve inanca  sahibiz. Kimsenin şüphesi olmasın.Diyarbakırsporun farkını herkes görecektir. Biz Teknik  Heyetimize ve Takımımıza inanıyor  güveniyoruz. Deplasmanda oynayacağımız Silvan  Belediyespor  karşısında   kazanmaktan başka çaremiz yok.  Başarıyı yakalayabilmemiz için her şeye  sahibiz ‘’ifadelerini kullandı.

Güzel Günler  Yakında  Olacaktır

Başkan Siyabend  Aydın yaptığı  açıklamada. deplasmanda   oynayacağımız  Silva Belediyespor karşısında  hedefimiz galibiyettir.  Yeşil – Kırmızılı takımın  başkanı Aydın, “Bu Takımı eleştirenler   deplasmanda alacağımız bir  galibiyetle  kendileri Utanacaklardır. Yeterki sabırlı olalım  Güzel Günler yakında olacaktır.” diye konuştu.

 Yolumuza devam etmek istiyoruz

Teknik direktör Orhan Kapucu ise  deplasmanda  oynayacağımız  Silvan Belediyespor maçına  en iyi  şekilde  hazırlanıyoruz  Amacımız Silvandan alacağımız puan ve puanlar için  Yolumuza  devam  etmek istiyoruz.  Dedi.

Bu Ligde Kolay Maç Yok Her Takım Birbirlerini Yenmek  İçin  Maça Çıkarlar

Kapucu,  Silvan  belediye spor ile zor bir maç oynayacaklarına işaret ederek, “Bu ligde kolay maç yok. Her takım birbirlerini yenmek için  maça çıkarlar. Ve  zorluk derecesini de yaşarlar Ancak biz bu maçı kazanmak istiyoruz. Rakibimizi yendiğimiz takdirde puan Cetvelin biraz daha üstünde yer alacağız. Takımımızın moral ve motivasyonu yerinde. Bu maçı kazanacak güce ve inanca sahibiz. Diyarbakırspor, Bölgesel  Amatör  Ligin’deki farkını ortaya koymaya devam edecektir” dedi.



Çok Okunanlar

2024-10-23 02:31:24