Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


SERİ SÜRECEK


Link [2022-03-07 00:53:00]



 İzmir’e Yolculuk Yarın

Erteleme maçını Çarşamba Günü deplasmanda  oynayacak olan Amedspor  Nazilli Belediyespor  Hazırlıklarını Tamamlayarak.   Yarın Hava  Sabah yoluyla   İzmir’e gidecek olan  Amedspor daha sonra karayoluyla  Nazilleye  giderek maç saatini bekleyecek.

Teknik Heyetime  Ve Futbolcularıma Güveniyorum

Amedspor Kulüp Başkanı Selahattin Yıldırım yaptığı açıklamada , Erteleme  maçımızı deplasmanda oynayacağımız Nazilli Belediyespor  hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.  Nazilli deplasmanında alacağımız  puan ve puanlar Bizim açımızdan çok önemli. Ben  Teknik Heyetime  ve Futbolcularıma  Güveniyorum. Dedi.

Bu takım Play-off  biletini alacak güce  sahip

Amedspor’un  Teknik direktörü Ahmet Yıldırım ise , deplasmanda oynayacağımız Erteleme  maçı olan Nazilli Belediyespor ‘a karşı hazırlıklarımızı  Tamamladıklarını ve Bu performansımızı  Nazilli Belediyespor  maçında da sürdürmek istiyoruz. Sezonun  en kritik karşılaşmalardan biri olacak.Bu maç bizim için  bir  Play-off maçı olacak nitelikte. Nazilli Belediyespor maçında  tüm planlarımız  galibiyet üzerine  yaptık. 3 puan alacağımıza  yürekten inanıyorum. Bu takım Play-off  biletini alacak güce  sahip’’ diye konuştu.

Taşkın CİVELEK



Çok Okunanlar

2024-10-23 10:32:40