Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


RAKİBİMİZİ ELİ BOŞ GÖNDERECEĞİZ


Link [2022-03-16 01:32:36]



Teknik  direktör Mahmut Deri  yönetiminde  Bismil Stadyumunda   gerçekleştirilen antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5'e 2 top kapma, pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Ardından pas çalışması yapan Futbolcular  Antremanın  son bölümde ise yarım sahada çift kale maç yaparak Tamamladı.

Bismil1936 Gençlikspor  Başkanı  Ayhan Akbay 1955  Dersimspor’u taraftarlarının önünde yenip eli boş göndermek istediklerini açıkladı.

Taraftarlarımızı Mahcup Etmeyeceğiz

Dersimspor maçının önemine de dikkat çeken  Bismil 1936 Gençlikspor  Başkanı  Ayhan Akbay , “Ligde   sahamızda  Dersimspor ile karşılaşacağız. Bu mücadeleye iyi hazırlanıp iyi sonuçla sahadan ayrılmayı hedefliyoruz. Bu maçın önemini kavrayan futbolcularımız Antremanlarda hırslı çalışmaları bizleri  sevindiriyor.Bu maçta taraftarımıza da gerçekten büyük iş düşüyor. takımlarına destek versinler. Onları mahcup etmeyeceğiz.  Maç 90 dakika  Takımlarını  desteklemelerini bekliyoruz.” dedi.

Saha ve seyirci AvaNtajımızı iyi kullanacağız

Dersimspor ile oynayacakları maça çok iyi hazırlandıklarını ve moral olarak çok iyi bir durumda olduklarını ifade ederken, galibiyetten başka bir düşüncelerinin olmadığını belirten .Akbay “    Tüm planlarımızı galibiyet üzerine yaptık. Saha ve seyirci avantajına sahip olduklarını ve bunu en iyi şekilde kullanacaklarını  ve sabırlı bir oyun anlayışı ile galibiyete uzanacaklarına inandığını ifade ederken, “Şu anki moral motivasyonumuz ve maç öncesi hazırlığımız en üst seviyede. Bu maç, tam bir taktik maçı olacak. Sabırlı olacağız, her zaman dilimini hesaplayarak oynayacağız. Oyuncularımıza güveniyorum. Bu maç bizim açımızdan çok büyük bir öneme sahip.  İnşallah  galibiyet sevincini  yaşayacağız” dedi.

Taşkın CİVELEK



Çok Okunanlar

2024-10-23 06:31:51