Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


NEŞELİ GÜNLER


Link [2022-04-16 01:12:06]



Teknik  direktör Ahmet  Yıldırım yönetiminde   dün son Antremanını yapan  yeşil – kırmızılı ekip Şehmuz  Özer Tesislerinde  Antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan  Antreman   5'e 2 top kapma, pas ve pres  ile devam etti. Ardından pas çalışması yapan  Futbolcular  Antrenmanın  son bölümde ise yarım sahada çift kale maç yaparak Antrenmanını  sonlandırdı.

 Bizim amacımız deplasmanda  kayıp vermemek

Amed Sportif Futbol Kulübü Başkanı  Selahattin  Yıldırım ,yaptığı  açıklamada  deplasmanda oynayacağımız    Tarsus İdmanyurduspor maçını  her iki  Takım açısında zorlu bir karşılaşma olacak. Bizim amacımız deplasmanda  kayıp vermemek . ve bunun için Futbolcularımız Antrenmanda hırslı olmaları bizleri sevindiriyor.   Yıldırım, "Gönlümüzden 3 puan geçiyor. Hocamız kazanmak için takımı  en iyi şekilde hazırladı. İnşallah istediğimiz sonucu    almak istiyoruz.. " değerlendirmesinde bulundu.

Bu tür maçlara çok dikkat etmeliyiz

Teknik  direktör  Ahmet  Yıldırım  ise ,Deplasmanda oynayacağımız  Tarsus İdmanyurduspor ile  Aramızda bir  puan var..  Her iki  Takım kazanmak için sahada  çaba  sarf edecekler. Bizim Amacımız Bu tür maçlara çok dikkat etmeliyiz. Saha ve seyirci Avantajını iyi kullanmak isteyecekler . Biz ise Hazırlıklarımızı galibiyet Üzerine yaptık. Bunda kimsenin şüphesi olmasın. En iyi  sonuçla Diyarbakır’a döneceğiz  ifadesini kullandı.



Çok Okunanlar

2024-10-22 18:09:12