Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


Mahzendeki şarkılar - 3’ün çalışmaları devam ediyor


Link [2022-02-09 00:32:39]



Elenor Müzik yapımcısı Muhteşem Candan yaptığı  açıklamada,  Daha önce çıkarmış olduğumuz Mahzendeki Şarkılar 1 , Mahzendeki Şarkılar 2 Albümlerini Müslüm Gürsesin Hayranlarıyla buluşturduk. Yapımcı olarak Mahzendeki Şarkılar 3’ün Albümünü çıkarmaya  karar verdik. Müslüm Gürses’in sesinden ve bugüne kadar hiç duyulmamış eserlerden oluşan ‘Mahzendeki Şarkılar’ın devamı niteliğindeki ‘Mahzendeki Şarkılar 3’,  dinleyicilerle buluşacak. 90’ların sonunda kayıtları yapılan ve daha önce hiç yayınlanmamış eserlerden oluşan proje, sanatçıya saygı niteliğini taşıyor.

Muhteşem Candan ; ‘’Müslüm hayranların talepleri bizim yönümüzü belirliyor. Çıkaracağımız Mahzendeki 3 ‘ün albüm için bize verdikleri desteleri  inanılmaz. Bizde Yapımcı olarak.  Müslüm Gürses’in  Albümünü çıkarmaya karar verdik.,

Candan , ‘’Müslüm Gürses’i sanatsal anlamda ,yaşatmaya devam etme yolunda yeni projeler yapmak için büyük güç veriyor,  Mahzendeki Şarkılar 3’ün plak ve CD olarak tüm çalışmalarının devam ettiğini  ve Müslüm Gürses’in  Ölüm Yılında  Mahzendeki Şarkılar 3 ‘nü  müzik marketlerde ve dijital ortamlarda müzik severlerin beğenisine sunulacağını da müjdeledi.

 

 

Taşkın CİVELEK

 



Çok Okunanlar

2024-10-23 16:34:12