Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


MAÇ SAATİNİ BEKLEMEYE BAŞLADI


Link [2022-03-19 01:12:22]



Antrenman, tam sahada yapılan taktik çalışması ile devam  ederken  Yeşil- Kırmızılılar   daha sonra 1984  Muşspor maçının taktik provalarını yaparak antrenmanı tamamladı.

Bizim amacımız sahamızda kayıp vermemek

Diyarbakırspor Başkanı  Siyabend  Aydın ,yaptığı  açıklamada sahamızda  oynayacağımız   1984 Muşspor maçı her iki  Takım açısında zorlu bir karşılaşma olacak. Bizim amacımız sahamızda kayıp vermemek . bunun için Futbolcularımız Antrenmanda hırslı olmaları bizleri sevindiriyor.   Aydın, "Gönlümüzden 3 puan geçiyor. Hocamız kazanmak için takımı  en iyi şekilde hazırlıyor. İnşallah istediğimiz sonucu alarak  Rakiplerimizle olan  puan farkını  biraz daha açmak istiyoruz.. " değerlendirmesinde bulundu.

Bu tür maçlara çok dikkat etmeliyiz

Teknik  direktör  Orhan Kapucu   , Yarın sahamızda oynayacağımız  1984 Muşspor maçına Bu tür maçlara çok dikkat etmeliyiz. Saha ve seyirci Avantajımızı  iyi kullanmak istiyoruz. Biz Hazırlıklarımızı galibiyet Üzerine yaptık. Bunda kimsenin şüphesi olmasın. ifadesini kullandı.

Alacakları bir galibiyetin birçok şeyi değiştirecek

DiyarbakırTeknik Direktörü  Orhan Kapucu,  Sahamızda oynayacağımız 1984 Muşspor karşısında  Alacağımız bir  galibiyetle Şeytanın bacağını kıracağız. Kapucu, iyi oyun, futbol şansı ve taraftar desteğiyle 1984 Muşspor karşısında galibiyet hedeflediklerini söyledi. Teknik direktör Orhan Kapucu , Alacakları bir galibiyetin birçok şeyi değiştireceğini vurgulayan , yarın  ligin en önemli maçlarından birini kazanarak taraftara hediye etmek istediklerini kaydetti.

Taşkın CİVELEK



Çok Okunanlar

2024-10-23 06:26:56