Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


KAZANACAĞIZ


Link [2022-02-12 01:53:17]



Amedspor  Kulüp Başkanı Selahattin Yıldırım, yaptığı açıklamada, "Pazar günü sahamızda oynayacağımız Karacabey  Belediyespor karşısında  puan ve puanlar almak için taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmada yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Karacabey Belediyespor Maçına Çok Dikkatli Olmalıyız

Sahamızda oynayacağımız  Karaca bey Belediyespor  ile karşılaşacaklarını hatırlatan  Yıldırım, ‘’Karacabey Belediyespor, maçına çok dikkatli olmaları gerektiğini belirterek, "Kesinlikle  sahada iyi futbol oynamaya, galip gelmeye çalışacağız" diye konuştu.

Selahattin Yıldırım: Birbirimize ne kadar kenetlendiğimizi herkese göstereceğiz

Amedspor Başkanı Selahattin Yıldırım, Sahamızda oynayacağımız  Karacabey Belediyespor  karşısında   kazanmaktan başka çaremiz yok.  Birbirimize ne kadar kenetlendiğimizi herkese göstereceğiz. Başarıyı yakalayabilmemiz için her şeye  sahibiz.  konsantrasyonumuzu bozmamamız gerekiyor’’ dedi.  Yıldırım, ‘’ Takımın ortamı iyi, takımın içindeki arkadaşlık  ortamı var bunları da maça  yansıtmak istiyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Biliyorum işimiz kolay olmayacak

axAmed Sportif FK Teknik direktörü Aykan Atik ise hafta sonu  sahamızda oynayacağımız zorlu   Karacabey Belediyespor  maçında  Futbolcularla  görüşerek.  Artık kazanma zamanı  ne yönetimi nede Taraftarlarımızı üzmek istemiyoruz. Biran önce Toparlanmamız lazım,  Karacabey Belediyespor maçında  iyi bir  sonuç almak istiyoruz. Atik, ‘’Biliyorum işimiz kolay olmayacak ama  sahada iyi  mücadele edip   sahada 3 puan almak istiyoruz’’ dedi.

Taşkın CİVELEK



Çok Okunanlar

2024-10-23 16:37:50