Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


Kamera incelemeleri sonucu otomobil hırsızı yakalandı


Link [2022-02-06 18:12:12]



Siirt kent merkezi Bahçelievler ve Yeni Mahalle Şeyh Şerafeddin Caddesi’nde 2 otomobilde hırsızlık yaptığı tespit edilen kişi emniyet ekiplerince yakalandı.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, "Çalışmalar kapsamında, Bahçelievler Mahallesi 1423. Sokak üzerinde otomobilden hırsızlık olayı ile Yeni Mahalle Şeyh Şerafeddin Caddesinde otomobilden hırsızlık olayı ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan kamera incelemeleri ve saha çalışmaları neticesinde her iki olayı gerçekleştiren şahsın F.A. olduğu tespit edilmiş ve yapılan çalışmalarda şahıs emniyet ekiplerince yakalanmıştır." denildi. Gözaltına alınan F.A. isimli şahsın adli makamlara sevk edildiği belirtildi.

Öte yandan bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşyalar hakkında hırsızlık suçundan aranan bir şahısın da yakalandığı bildirildi.Valiliğin konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "05.02.2022 günü saat 00.30 sıralarında Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Büro Amirliğine bağlı ekiplerimiz Süveyka meydanında durumundan şüphelenerek durdurduğu A.K isimli şahsın yapılan GBT sorgusunda şahsın bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık suçundan aranıyor olduğu tarafımızca tespit edilmiş olup gerekli işlemlerin için Cumhuriyet Polis Merkezine teslim edilmiştir." ifadelerine yer verildi. 



Çok Okunanlar

2024-10-23 18:33:01