Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


HIRSIZLARDAN İLLALLAH ETTİ!


Link [2022-05-25 20:45:47]



Yasin GÜLER

 

Cengizler Caddesinde hizmet veren, İbrahim Akbal’ın işlettiği Akbal Soğutma ve Isıtma sistemleri adlı işletme yine hırsızların hedefi oldu. Güvenlik kamerasının yönünü değiştiren hırsızlar, sabahın erken saatlerinde kepenkleri kırıp işletmeden bir çok alet ve yedek parça çaldı. İşletme çalışanları sabah dükkanlarını açmaya geldiklerinde kepenklerin ve camların kırıldığını görünce durumu polis ekiplerine ihbar etti. Polisin olayla ilgili soruşturmasının sürdüğü bildirildi.

 

Yaşadığı talihsiz olay hakkında Güneydoğu Güncel Gazetesin’e konuşan İbrahim Akbal, yaşadığı olayı anlatarak şunları söyledi:

 

“İllallah ettik.. bu yaşadığımız 3’üncü hırsızlık oldu. Artık hırsızlar geleneksel hale getirdiler. Sağ olsunlar, ihmal etmiyorlar. 6 ayda bir gelip bütün düzenimizi talan ediyorlar. Önce de dükkanda eşyalarım çalınmasın diye önemli aletlerimi arabama bıraktım arabamın camını kırarak hepsini götürdüler. Sabah gelip dükkanımıza baktığımız da kepenklerin ve camın kırık olduğunu görünce hemen polisi aradık. Polis arkadaşlar gelip inceleme yaptı. Büyük Hiltimizi birkaç pahalı elektirikli ve şarjlı matkap ve bir çok bakır hortum olmak üzere para eden bütün malzemelerimizin çalındığını öğrendik. Bir önceki hırsızlıktan ötürü aletlerimi yeni almıştım çoğunun taksitini daha bitiremedim. Şimdi de kırılan kepengi tamir etmeye çalışırken demir saç yerinden fırlayarak kolumu kesti. Hastanede çekilen filmde içinde demir parçasının kaldığını gördük ameliyata aldılar, kolumda dikişler var. Yani hırsızlık vakaları hem maddi hemde sağlık açısından bizi çok etkiliyor. Bana ve buradaki esnafın kabusu haline gelen hırsızların bir an önce bulunmasını istiyorum" dedi..



Çok Okunanlar

2024-10-22 09:07:53