Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


Hazırlık maçı 4-1 kazandı


Link [2022-01-26 22:34:27]



Diyarbakırspor Kulüp Başkanı  Siyabend Aydın  yaptığı açıklamada. ligin ikinci yarı hazırlıklarımızı 28 Ocak’ta  Kampımız  sona erecektir.  Futbolcularımıza kamp  dönüşü 2 gün izin verdikten sonra  4 Şubatta  sahamızda oynayacağımız Muş  Belediyespor  Hazırlıklarına  başlayacağız.

Başkan Aydın, "Bu sezon lig zor olacak. Her şeyden önce herkesin dört gözle beklediği bir şey oluyor taraftarlı maçlar var. Takımlar deplasmana gittiğini hissedecek" dedi.

"OTURMUŞ BİR KADROMUZ VAR"

Şu anda Diyarbakırspor'un iskeletinin belli olduğunu dile getiren  Siyabend  Aydın, "Eğer  İlk yarıda  sakatlık falan olmazsa oturmuş bir kadromuz var. Daha  önce  Takıma Alacağımız 4-5 iyi oyuncu aldık. Artık herkes birbirini tanıyor. Oyuncular, ne istediklerimizi çok çok iyi biliyorlar. Arkadaşlık ortamı gayet iyi. Yönetimin katkısı gayet iyi. Maddi açıdan hiçbir oyuncu sıkıntı yaşamıyor. Bunların yanında bir tek sahadaki oyuncularımızın başarısı kalıyor.  Takımımla gurur duyuyorum. Bizim oyun sistemiz zaten içeride de dışarıda da galibiyete oynayan bir taktik anlayışıyla oynuyoruz.Oyun stilimizi ikinci yarı dada  Aynı şekilde  devam edeceğiz. Anadolu takımları, özellikle  transferlerde istediği oyuncuyu alır " şeklinde konuştu.



Çok Okunanlar

2024-10-23 23:37:48