Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


‘Gençlerimiz ve Diyarbakır’ımız için çalışmalarımız devam edecek’


Link [2022-02-07 18:11:50]



Vali Karaloğlu, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Şehit Ali Gaffar Okkan, Sur Akademi Liseleri ve yeni açılan Sur Kitap Kafede gençlerle buluştu.

Şehit Ali Gaffar Okkan Akademi Lisesi’nde sınıfları gezen Karaloğlu, gençlerle sohbet etti. Gençlere tavsiyelerde bulunan Karaloğlu, öğrencilere derslerine iyi çalışmalarını ve asıl gayelerinin iyi bir insan olması gerektiği tavsiyesinde bulundu. Büyükşehir Belediyesi’nin gençlerin sınavlara hazırlanmalarına katkı sağlamak amacıyla merkezi açtığına dikkat çeken Karaloğlu, gençlerin göstereceği başarılarla herkesi mutlu edeceğini söyledi.

Sur Akademi Lise ve yeni açılan Sur Kitap Kafeyi de ziyaret eden Karaloğlu, gençlerle bir süre sohbet etti. Karaloğlu, ardından çay ocağında vatandaşlarla çay içti, görüşleri ve talepleri dinledi. Her kesimden vatandaşın ihtiyacını karşılamak amacıyla Büyükşehir Belediyesi’nin projeler yürüttüğünü ifade edem Karaloğlu, “Gençlerimiz ve Diyarbakır’ımız için çalışmalarımız devam edecek.” dedi.



Çok Okunanlar

2024-10-23 16:35:14