Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


Eskişehir taraftarlarından sağ duyu çağrısı


Link [2022-02-05 02:12:21]



Bu toprağın çocuklarıyız

 

“Türkiye Cumhuriyeti devletinin şefkatli merhametli yapısında büyüyen insanlar olarak bu topraklarda yaşayan herkesin kardeş olduğuna inancımız tamdır. Milli mücadele yıllarında Maraş'a Kahraman, Urfa'ya Şanlı, Antep'e Gazi unvanı verilirken gösterilen şanlı direnişte Güneydoğu Anadolu Bölgemizin incisi Diyarbakır halkının da büyük destekleri olmuştur. Günümüzde araya fitne tohumları ekmeye çalışanlar olsa da bu toprakların çocuklarını birbirine düşürmeye kimsenin gücü yetmez.”

 

Hoşgörü içinde ağırlayacağız

 

“Türkiye Cumhuriyeti devletinin şefkatli kollarına kendisini bırakan herkesin bu rahatlıktan faydalanacağını tüm Türkiye'ye göstereceğiz. Hafta sonu düşmanlarımız gelmiyor, aynı vatan toprakları içinde beraber yaşadığımız yurttaşlarımız geliyor. Onları düşman gibi görmeden, Yunus Emre'nin şehrine yakışır şekilde karşılayıp, sevgi ve hoşgörünün başkenti olduğumuzu unutmadan yurttaşlarımızı aynı şekilde uğurlamalıyız.”

 

Eskişehirspor-Amedspor maçı TRT Kurdi’de

 

2.Lig Beyaz  Grup'ta 6 Şubat Pazar günü oynanacak Eskişehirspor-Amedspor karşılaşması için canlı yayın müjdesi geldi. TRT Kurdi, yeni Eskişehir Stadyumunda saat 13'te başlayacak mücadeleyi naklen yayınlayacak.



Çok Okunanlar

2024-10-23 18:34:03