Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


Erganispor Bal'a Yükseldi


Link [2022-05-22 18:46:26]



Erganispor 2021-2022 sezonu Diyarbakır Süper Amatör Lig Play-Off finalinde Öğretmenler Ayspor’u mağlup ederek Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) yükseldi.

AA-Ekrem SENVAR Diyarbakır Süper Amatör Lig şampiyonluk maçında Erganispor ile Öğretmenler Ayspor’u karşı karşıya geldi. Seyran tepe Şilbe Stadyumunda oynanan maçı Erganispor  2 - 0 kazanarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselen taraf oldu. Sarı sıyalı ekip 2022-2023 sezonunda BAL’da Diyarbakır’ı temsil edecek.      

Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Karaaslan, sporcuları tebrik etti, “Ergani’mize birçok alanda olduğu gibi sporda da daha yukarıları hak ediyor. Şampiyonluk ilçe hayırlı olsun. Emeği geçen tüm sporcu, teknik heyet ve idarecilerimizi kutluyorum.  

Erganispor Kulüp Başkanı Kenan Taş, şampiyonlukta emeği geçen teknik heyeti, tüm oyuncuları ve taraftarı kutladı. Şampiyonluğu tüm Erganilere armağan etti.

Taş, "Gelen şampiyonlukta her zaman yanımızda olan, yardım ve desteklerini esirgemeyen Kaymakam Ahmet Karaaslan'a teşekkür ediyorum." dedi.  

Erganispor Teknik Direktörü Mehmet Kanat, Başarı tesadüf değildir, emek ister, sevgi ister özelliklede azim ister. Elde edilen şampiyonluğun önemine değindi. Ortada büyük bir emek olduğunu anlatan Kanat,” sabırlı ve gönüllü bir şekilde oynayan tüm futbolcularımıza teşekkür ediyorum

Maçın ardından Erganispor’a Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Remzi Dayan ve yönetimi tarafından şampiyonluk kupası verildi. 

Sarı -sıyalı taraftarlar sloganlar atıp, şarkılar söyleyerek takımlarının Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) 'a şampiyon olarak çıkmasının mutluluğunu yaşadı.  Taraftarlar halay çekerken, kimileri de yanlarında getirdikleri bayrakları salladı.



Çok Okunanlar

2024-10-22 08:44:57