Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


Dr. Cihan TEKİN çalışma arkadaşlarıyla vedalaştı.


Link [2022-06-02 21:59:47]



Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan TEKİN, 

Erzincan’a İl Sağlık Müdürü olarak atanması münasebetiyle İl Sağlık Müdürlüğü çalışanlarıyla vedalaştı. Vedalaşma sonrası il sağlık müdürlüğü resmi sitesinden Dr Cihat Tekin için vedalaşma metni yayınladı.

 

Yayınlanan metinde ;

 

2019 yılı Aralık ayından beri Diyarbakır’da İl Sağlık Müdürü olarak görev yapan Dr. Cihan TEKİN, Erzincan İl Sağlık Müdürü olarak atandı. 

 

6 Haziran 2022 tarihinde Erzincan’da İl Sağlık Müdürü olarak göreve başlayacak olan Dr. Cihan TEKİN Diyarbakır’da Sağlık Müdürlüğü çalışanları tarafından alkışlarla uğurlandı. Duygu dolu anların yaşandığı uğurlama töreninde kısa bir konuşma yapan TEKİN; “Diyarbakır’da çalışmak gerçekten büyük bir keyifti. Sıkıntılı bir süreçti ama netice itibarı ile baktığımızda tüm Türkiye’de olan bir süreçti ama geldi geçti. Rabbim bundan sonra sizlere sağlık, sıhhat ve huzur nasip etsin. Aileleriniz ve sevdiklerinizle birlikte İnşallah uzun ve hayırlı bir ömür yaşarsınız. Allah’a emanet olun.” Dedi. 2,5 yıl boyunca birlikte mesai yaptığı çalışma arkadaşlarından helallik isterken Sağlık Müdürlüğü çalışanlarının gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

 

Biz de Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü olarak Dr. Cihan TEKİN’e Erzincan İlindeki görevinde de başarılarının devamını dileriz." İfadelerine yer verildi.



Çok Okunanlar

2024-10-22 02:24:33