Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


DİYAR’DA TEK HEDEF 3 PUAN


Link [2022-02-09 00:32:39]



Teknik direktör Ramazan Erin Yönetiminde  Seyrantepe  tesislerinde  başladı. Antrenman yaklaşık 1 saat 35 dakika sürdü. Isınma ve top kapma çalışmalarıyla başlayan antrenmanın ana bölümünde taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirerek. Antrenmanın son bölümünde Futbolcular   Çift kale maç yaparak sonlandırılırken .Başkan  Siyabend  Aydın ve yöneticilerde  Antrenmana gelerek. Teknik direktör Ramazan Erinle görüşerek Takım hakkında bilgi aldılar.

Kendi  evimizde fire vermek  istemiyoruz

Diyarbakırspor Başkanı   Siyabend Aydın, ‘’ Evimizde fire vermek istemiyoruz .hızlıca üst sıralara çıkmak istiyoruz. Bunu başaracak güce ve inanca  sahibiz. Kimsenin şüphesi olmasın.Diyarbakırsporun farkını herkes görecektir. Biz Teknik  Heyetimize ve Takımımıza inanıyor  güveniyoruz. Sahamızda oynayacağımız Muş  Belediyespor  karşısında   kazanmaktan başka çaremiz yok.  Başarıyı yakalayabilmemiz için her şeye  sahibiz ‘’ifadelerini kullandı.

Muş  belediye spor karşısında  hedefimiz galibiyettir

Başkan Siyabend  Aydın yaptığı  açıklamada.   kendi sahamızda oynayacağımız  Muş Belediyespor karşısında  hedefimiz galibiyettir. 

Taraftarlarımız Tahriklere kapılmasınlar  En Ufak Bir  Kıvılcım  Kulübe  zarar verir

 Yeşil – Kırmızılı Taraftarların   tribünlerini doldurmasını ve takımlarına destek vermesini de isteyen Aydın, “Taraftarlarımız her fırsatta yanımızdalar. İç sahada ve dış sahada bizleri hiç yalnız bırakmıyorlar. Tribünleri dolduracak olan taraftarlarımızın desteğiyle saha avantajımızı da iyi kullanarak, Muş Belediyespor’u puansız göndermek istiyoruz.  yeter ki taraftarlarımız  Ligin ilk yarısında  Muşta yaşadığımız olayları unutmalarını ve yapacakları bir kıvılcım  Diyarbakırspor Kulübününe  zarar verir. Bu  tür tahriklere  kapılmayalım. Stada gelip  Takımını  desteklemelerini ve tribünleri doldurun ” diye konuştu.

İç  Sahada Fire vermeden yolumuza devam etmek istiyoruz

Teknik direktör Ramazan Erin ise , hafta sonu sahamızda   ağırlayacağımız Muş Belediyespor’u  yenerek iç sahada fire vermeden yolumuza devam etmek istiyoruz. Ligde karşılaşacağımız Muş Belediye spor maçına daha iyi hazırlanmak için iyi bir fırsat olduğunu ifade etti.

Bu Ligde Kolay Maç Yok Her Takım Birbirlerini Yenmek  İçin  Sahaya Çıkarlar

Erin, Muş  belediye spor ile zor bir maç oynayacaklarına işaret ederek, “Bu ligde kolay maç yok. Her takım birbirlerini yenmek için  maça çıkarlar. Ve  zorluk derecesini de yaşarlar Her iki Takım için  zor bir maç olacak. Ancak biz iç sahada fire vermemek adına bu maçı kazanmak istiyoruz. Rakibimizi yendiğimiz takdirde puan Cetvelin biraz daha üstünde yer alacağız. Takımımızın moral ve motivasyonu yerinde. Bu maçı kazanacak güce ve inanca sahibiz" ifadelerini kullandı.



Çok Okunanlar

2024-10-23 16:34:03