Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


Diyar’da Muş hazırlıkları başladı


Link [2022-02-08 15:51:57]



Teknik  direktör Ramazan Erin Yönetiminde Seyrantepe Tesislerinde  ısınma hareketiyle başlayan idman, top kapma, pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Futbolcular antrenmanı  üç grup halinde yarım sahada çift kale maç yaparak tamamladı.

‘’MUŞ  BELEDİYESPOR’U DİYARBAKIR’DA EN İYİ ŞEKİLDE KARŞILAMAKTIR’’

Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Siyabend Aydın yaptığı   Açıklamada, Hafta sonu  sahamızda oynayacağımız Muş Belediyespor maçında Taraftarlarımızı bu karşılaşmada Takımımıza destek olmalarını istiyoruz. Alacağımız bu galibiyette onlarında payı olacağını unutmasınlar. İlk yarıda Muş’ta yaşanan  Olaylar Artık geride kaldı.  Rakibimiz Muş  Belediyespor’u Diyarbakır’da  en iyi şekilde karşılamaktır. Diyarbakırspor’lu Taraftarları her zaman gelen Takımları Alkışlamıştır. Sahada kim kazanırsa kazansın  öncelik  Centilmenlik kazansın” ifadelerini kullandı.

‘'TAKIMA İNANILMAZ TRANSFER  ÇALIŞMALARI   YAPIYORUZ’’

Takıma   takviye  yapmak için  İnanılmaz  Transferler yapıyoruz. Bunun için çalışmalarımız  devam ediyor. taraftarlarımıza Bambaşka bir  Diyarbakırspor İzleteceğiz.  Diyarbakırspor her şey layıktır. Bu Şehir  Artık Diyarbakırspor’un layık olduğu ligine  dönmeli.  dedi.

Yeni transferlerin takıma katkı sağlayacağını ifade eden Başkan Siyabend Aydın, “Kadromuza katılan arkadaşlarımızın bize katkı sağlayacağına inanıyorum. Onların da katkılarıyla, geçen sene de kadromuzda bulunan ve beklentimizin halen devam ettiği, kadromuz da bulunup da performansı artan arkadaşlarımızla beraber inşallah güzel bir İkinci yarı geçireceğiz. Şunu yapmak istiyoruz. Saha içi ve saha dışı davranışlarıyla herkese örnek olacak   bir takım oluşturmak. Bunun yanında saha içindeki performansıyla herkesin keyifle izleyebileceği, Bir Takım İzletmek.  Bu süreç  içerisinde  Takımı destekleyecek olan taraftarlarımıza ve Maça gelecek olan futbol severlere de güzel bir takım ve kaliteli bir futbol izlettirmek isteyeceğiz” sözlerine yer verdi.

‘’ONURSAL BAŞKANIMIZLA VE YÖNETİM OLARAK TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ’’

Başkan  Aydın, Ligde kolay maç yok. Bütün takımları görüyorsunuz. Onursal Başkanımız ve Yönetim olarak  takımımıza güveniyoruz. Biz geçen sezon  nasıl  kenetlenmişsek, aynı şekilde de kenetlenirsek, biz istediğimiz şekilde  Şampiyon olarak.çıkarız.  Biz hepsinin farkındayız. Nasıl bir takım olduğumuzu da İkinci yarıda herkese  göstereceğiz" ifadesinde bulundu.

Taşkın CİVELEK



Çok Okunanlar

2024-10-23 16:43:46