Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


Diyar’da Mazıdağ Fosfat mesaisi başladı


Link [2022-02-16 08:52:34]



Ardından pas çalışması yapan Futbolcular  Antremanın  son bölümde ise yarım sahada çift kale maç yaptı.

Başkan ve Yönetim Bir araya gelerek Toplantı yapacak

Diyarbakırspor  Kulüp Başkanı  Siyabend Aydın  ve Yöneticiler Teknik Heyet  ve Futbolcularla  Bir Toplantı yapacakları  ve Toplantının gerekçesi Acaba Takım içinde bir sıkıntımı var.yoksa Uyum Sorunumu var  Bu konularla ilgili Toplantı yapılacağı , ifade edildi.

Kazanmak için ne gerekiyorsa yapmaya çalıştık

Karşılaşmanın kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan  Kulüp  Başkanı Siyabend Aydın, şunları kaydetti. "Bir seri başlatmak istiyorduk. yeni sistemle oynayan Muş  Belediyespor vardı. Maalesef son Dakikada  beklemediğimiz bir  Penaltı goluyle sahadan Mağlubiyetle  ayrıldık Hiçbir zaman oyundan kopmadık. Kazanmak için ne gerekiyorsa yapmaya çalıştık. İlk yarıda yakaladığımız Pozisyonları değerlendirebilseydik  sonuç daha  farklı olurdu. İkinci yarıya hem oyuncu değişikliği hem taktik değişikliklerle başladık.  Ama karşımızda dirençli bir takım vardı. Bizim amacımız Taraftarlarımızın önünde  3 puan kazanmaktı. Olmadı ve Üzgünüz" Dedi.

Kaybettiğimiz  puanı geri alacağız

Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Siyabend Aydın yaptığı açıklamada,  Artık bu maç geride kaldı.  Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız  Mazıdağı Fosfat spor  karşısına puan ve puanlar  almak için sahaya çıkacağız. Kaybettiğimiz  puanı  Mazıdağı Fosfat spor karşısında telafi edeceğiz" ifadesinde  bulundu.

Taşkın CİVELEK



Çok Okunanlar

2024-10-23 14:37:29