Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


DİYAR’DA İZİN SONA ERDİ


Link [2022-01-31 03:52:19]



Ligin 11. hafta maçında sahasında  Muş Belediyespor  ile karşılaşacak  Diyarbakırspor, bugün öğlen saatlerinde yaptığı antrenmanla mücadelenin hazırlıklarını sürdürdü.

Seyrantepe tesislerinde Teknik Direktör Ramazan Erin yönetiminde  saat 13.00’da başlayan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5’e 2 top kapma, pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Ardından çabukluk ve şut çalışması yapan yeşil- kırmızılı ekip Antremanın son bölümde 2 grup halinde minyatür kale maç ile yarım sahada çift kale maç yaptı.

Hep  Birlikte Zafere Ulaşacağız

Diyarbakırspor Kulüp  Başkanı  14 Günlük Kamp Çalışması hakkında yaptığı  Açıklamada, Taraftarlarımızın  Şüphesi   Olmasın , Çok iyi bir  kamp dönemi  geçirdik. Profesyonel takımlardan  Aşağı kalır yanı   olmayan bir kamp ortamında  Birlik ve Kardeşlik  bir ortamdan geçti. Şampiyonluğa  inan bir  Takım olduğumuzu   lig  başladığında  her kes  görecektir.Diyarbakırspor’un geleceğine  yönelik  çalışmalar ile  birlikte  Teknik heyetimizle, Futbolcularımızla , Taraftarlarımızla  ve İdarecilerimizle hep birlikte Zafere Ulaşacağız. ‘’ dedi.

Üç ihtimalli bir maç

Diyarbakırspor Başkanı Siyabend Aydın  yaptığı açıklamada Kendi sahamızda kesinlikle kazanmak istiyoruz. Taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Onlara çok büyük bir görev düşüyor. Onlar olduğu zaman takım daha coşkulu oluyor. Bizim de gayemiz taraftarlarla bütünleşip bu zor maçımızı kazanmak istiyoruz. Muş Belediyespor maçı  üç ihtimalli bir maç. Her iki takım  için de bizim için de çok çok önemli bir karşılaşma olacak.  Onun için sahada  en iyi  oyunumuzu oynayıp  elimizden gelenin en iyisini yapacağız.  Hocamızın verdiği rapor  doğrultusundan  daha önce  5 oyuncularımızı kadromuza kattık.   Transfer Çalışmalarımız Aralıksız  Sürüyor. Görüştüğümüz  Oyuncularla  En kısa  Zamanda Anlaşarak Kamuoyuna  Açıklayacağız  " ifade etti.

Bu sene Takımlar için Zor Bir Lig olacak.

Bu sene Takımlar İçin Zor Bir Lig Olacak. Ara Transferlerde Takımlar lige iyi başlamak için herkes Birbirleriyle Yarışıyor.  ligin çok zor olduğunu vurgulayan  Başkan Siyabend Aydın  , şöyle devam etti. “Bizim açımızda hiçbir  sıkıntı yok. Bundan sonra kendimizi sahaya konsantre olmak için Lige  daha  çok dikkatli olacağız. Daha iyi çalışacağız ama bu sene lig Çok zor. hazırlıklı olmamız gerekiyor. Yönümüzü  Şampiyonluğa çizmemiz ve belirlememiz gerekiyor. Ben takımımdan ve oyuncularımızdan çok memnunum.”

İnşallah ligi istediğimiz yerde bitiririz

Çok güzel şeyler yapmaya çalışacaklarını  belirten   Aydın, ‘’  Sahamızda oynayacağımız Muş Belediyespor maçını  Mutlak galibiyet bekliyoruz. Sahamızda  istediğimiz sonucu  almak için  ligi istediğimiz güzel bir yerde bitireceğiz” ifadelerini kullandı.



Çok Okunanlar

2024-10-23 21:03:56