Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


DİYARBAKIRSPOR’UN UMUDU SÜRÜYOR


Link [2022-03-30 00:52:31]



Teknik direktör  Orhan Kapucu  Yönetiminde Antrenman yaklaşık 1 saat 35 dakika sürdü. Isınma ve top kapma çalışmalarıyla başlayan antrenmanın ana bölümünde taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirerek. Antrenmanın son bölümünde Futbolcular   Çift kale maç yaparak sonlandırdılar.  Yeşil- Kırmızılı ekibin yöneticileride  Antrenmana gelerek. Teknik direktör  Orhan Kapucu ile  görüşerek Takım hakkında bilgi aldılar.

 Kızıltepe Sportif  Faaliyetlerspor karşısında  hedefimiz galibiyettir

Başkan Siyabend  Aydın yaptığı  açıklamada.    Sahamızda  oynayacağımız  Kızıltepe Sportif Faaliyetlerspor karşısında Taraftarlarımızın desteğiyle  yeneceğiz.

Saha Avantajımızı İyi Kullanmak İstiyoruz

 Yeşil – Kırmızılı Taraftarların   tribünlerini doldurmasını ve takımlarına destek vermesini de isteyen Aydın, “Taraftarlarımız her fırsatta yanımızdalar. İç sahada ve dış sahada olsun bizleri hiç yalnız bırakmıyorlar. Tribünleri dolduracak olan taraftarlarımızın desteğiyle saha avantajımızı da iyi kullanarak, Kızıltepesportif   Faaliyetlerini puansız göndermek Saha  Avantajımızı İyi kullanmak  istiyoruz . ” diye konuştu.

 Yolumuza devam etmek istiyoruz

Teknik direktör Orhan Kapucu, hafta sonu sahamızda   ağırlayacağımız Kızıltepe Sportif Faaliyetlerspor’u  yenerek . yolumuza devam etmek istiyoruz.  hazırlıklarımıza  devam ediyoruz.

Bu Tür Maçlara Çok Dikkat Etmeliyiz

Kapucu ,’’ Kızıltepe Sportif Falliyetlerspor ile zor bir maç oynayacaklarına işaret ederek, “Bu ligde kolay maç yok. Her takım birbirlerini yenmek için  maça çıkar Çok dikkatli  olmalıyız. Bu tür maçlar biraz sancılı olabiliyor.. Ve  zorluk derecesini de yaşarlar. Ancak biz iç sahada fire vermemek adına bu maçı kazanmak istiyoruz. Rakibimizi yendiğimiz takdirde puan Cetvelin biraz daha üstünde yer alacağız. Takımımızın moral ve motivasyonu yerinde. Bu maçı kazanacak güce ve inanca sahibiz" ifadelerini kullandı.’’

Taşkın CİVELEK



Çok Okunanlar

2024-10-23 00:44:25