Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


Diyarbakırspor’da 1984 Muşspor Mesaisi


Link [2022-03-09 02:12:31]



Antremanın ilk gününde   futbolcular 5’e 2  Pas çalışması yaptıktan sonra maçın provası için Çift Kale maç yaparak sonlandırdılar.

SONUNA KADAR  SAVAŞMALIYIZ

Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Siyabend Aydın Yaptığı  açıklamada, hafta sonu sahamızda oynayacağımız  1984 Muşspor maçında en iyi sonuçlan ayrılmak istiyoruz. Her maç üç puan, O yüzden 1984 Muşspor karşılaşmasını da mutlaka kazanmamız gerekiyor. Bunun için gereken mücadeleci ruhumuzu sahaya yansıtmamız şart.  Sonuna kadar  savaşmalıyız.  ’’ dedi

YÜKSELİŞ MAÇIMIZ

Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Siyabend Aydın , Takımından  çok Umutlu ve mutlak galibiyet bekliyor, Sahamızda  1984 Muşspor ‘la  çok zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarının  altını çizen Başkan  Aydın, ‘’ Spor ‘da kazanmakta var Kaybetmek de. Biz  her  zaman ,hep bu  bilinçle hareket  ettik.  İnşaallah Sahamızdaki 1984 Muşspor karşılaşmasını da kazanarak yeni  bir  çıkış yakalayacağımıza inanıyorum’’ diye camiaya  umut  dağıttı.

TARAFTARLARIMIZA İHTİYACIMIZ VAR

Diyarbakırspor'da teknik direktör  Orhan Kapucu, "Taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Bu maçta bizi yalnız bırakmamaları  istiyoruz.Onlar bizim 12  Adamlarımızdır. Evimizdeki  1984 Muşspor maçında sahaya  Puan ve Puanlar  almak için .Taraftarlarımızın  desteği ile Üzerimizdeki Karabulutları  kaldırmak için  desteğe  ihtiyacımız  var. dedi

LİG’DE KALAN 4 HAFTA’DA MAÇLARIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE  KAZANMALIYIZ

Teknik Direktör  Orhan Kapucu,1984 Muşspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.Rakibimiz  Son maçlarında iyi galibiyetler aldıklarını kaydeden  Kapucu, "ligde kalan 4 Haftadaki  maçlarımızı en iyi şekilde kazanmalıyız. " dedi.  Zor bir karşılaşma  oynayacağımızın farkındayız. Bunun için de her türlü hazırlığımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.



Çok Okunanlar

2024-10-23 08:34:43