Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


DİYARBAKIRSPOR SİFTAH PEŞİNDE


Link [2022-03-18 02:12:30]



Teknik Direktör Orhan Kapucu yönetiminde saat 13:00'da gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü. Yeşil- Kırmızılı  futbolcular dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla antrenmanı sonlandırdı.

Başkan Aydın’dan tam destek

Diyarbakırspor  Kulüb Başkanı  Siyabend Aydın  ve Yöneticiler Teknik  direktör Orhan Kapucu  ve Futbolculara  destek olmak için dünkü Antremanı Seyrantepe tesislerinde takip  ettiler.

 Teknik  direktör  Orhan Kapucu  ile görüşen başkan  Siyabend  Aydın ‘’ Zor günlerde bu  göreve  geldik ve birlikte  bu takımı şampiyon  yapmak için çaba  sarf edeceğiz. Şu anda  zirveyle arada fark olabilir  ama ligin  bitmesine  Az bir zaman  var. Benim  Şampiyonluğa inancım  tam ‘’ dedi.

‘’ONURSAL BAŞKANIMIZLA VE YÖNETİM OLARAK TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ’’

Başkan  Aydın, Ligde kolay maç yok. Bütün takımları görüyorsunuz. Onursal Başkanımızla  ve Yönetim olarak  takımımıza güveniyoruz. Biz geçen sezon  nasıl  kenetlenmişsek, aynı şekilde’de kenetlenirsek,  Nasıl bir takım olduğumuzu herkese  göstereceğiz. ‘ifadesinde bulundu.

Bu Takımın Layık olduğu Yere Taşımaktır

 Teknik  direktör  Orhan Kapucu  Diyarbakırspor taraftarlarının bu takıma destek olmalarını ve  eski günlere dönmek için hep beraber el birliğiyle  bu takımın layık olduğu yere taşımaktır. ifadesinde bulundu

Savaşan bir Takım Olacağız

Teknik  direktör  Orhan Kapucu, yeni yol haritasını çizerek biran önce kazanma serisini yakalamak istediklerini vurgulayarak "Ligin bitmesine az bir zaman kaldığını ve alacağımız sonuçlar, gelecek için belirleyici olacak, alacağımız kararlara ışık tutacak. Artık kayıpsız gitmekten başka bir çıkış yolumuz yok. Bu inançla  sahamızda oynayacağımız 1984 Muşspor maçında  sahaya çıkıp yüreğimizi ortaya koyarak savaşan bir takım olacağız. Takım içinde herhangi bir problem olmadığını, özellikle arkadaşlığın çok iyi olduğunu  söyledi ‘’

Taşkın CİVELEK



Çok Okunanlar

2024-10-23 06:24:13