Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


Diyarbakırspor, Mazıdağ Fosfatspor maçına iddialı hazırlanıyor


Link [2022-02-18 01:33:35]



Teknik Direktör Ramazan Erin ve yardımcıları yönetiminde saat 13.00'de gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından 5'e 2 top kapma pas ve pres çalışması yapan Yeşil -Kımızılılar, daha sonra çoklu pas çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümde ise yarım sahada çift kale maç gerçekleştirdi.

‘'TÜM MAÇLARIMIZI FİNAL NİTELİĞİNDE OYNAMALIYIZ'’

Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Siyabend Aydın, "Elimizde ki oyuncularımıza güveniyorum. İyi şeyler yapacağımıza da inanıyorum. Bundan sonra oynayacağımız maçlarımızın hiçbirinin telafisi yok. Onun için tüm maçlarımızı final niteliğinde oynamalıyız. Yukarıya oynamak istiyorsak mutlaka iyi bir seri yakalamamız gerekiyor" dedi.

‘’SAHADA ÇOK  AKILLI OYNAMALIYIZ  RAKİBİMİZE POZİSYON VERMEMELİYİZ’’

Başkan Aydın,’’Bütün amacımız Mardin'den puan ya da puanlarla dönmek ve Çok iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Kondisyonumuzu çok iyi şekilde kullanmamız gerekiyor,  Sahada çok akıllı oynamalıyız. Rakibimize Pozisyon Vermemeliyiz. Mazıdağ Fosfat  kendi sahasında iyi oynayan bir takım. Biz de iyi maçlar oynuyoruz" ifadelerini kullandı.

“TAKIMIMA İNANIYOR VE GÜVENİYORUM”

Mazıdağ Fosfatspor Geçen hafta deplasmanda Mağlup  ayrılması ve her iki Takım açısından zor bir karşılaşma olacağını  dile getiren   Erin, “Bizim tek düşüncemiz oradan puan ya da puanlar almak. Başka düşüncemiz yok. Ben takımıma inanıyor ve güveniyorum. Tüm takım eksiksiz şekilde bir araya geldiğimiz zaman iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum. Kolay bir maç olmayacak onun da farkındayız. İyi oynamanız gerekiyor. Defanstan ziyade golü düşünmemiz gerekiyor. Ne gerekiyorsa onları yapacağız. Bundan önce nasıl oynuyorsak ligde  aynı şekilde oynayacağız” diye konuştu.

Taşkın CİVELEK



Çok Okunanlar

2024-10-23 12:40:38